Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

marvan 

všechny recenze uživatele

Film je uveden jako drama, ale osobně bych ho označil za horor. Hlavním zdrojem mého upřímného zděšení byl Ashton Kutcher, který se snaží se zaťatými zuby (a to doslova) ztvárnit postavu oplývající bohatým vnitřním životem. Celou tu hrůzu doplňovala babičkoidní Michelle Pfeiffer, se kterou náš prkenný hrdina navázal vztah. Producenti zřejmě měli za to, že život s postarší Moorovou Kutchera dostatečně kvalifikoval pro tuto roli a rovněž vyšli vstříct diváckému hyenismu, který si dodatečně propojí fikci s realitou a příběh tak dostane pikantní příchuť obživlých stránek Blesku. Další zářez na pažbu producentů, kteří vzali věci za správný konec a potopili slušný scénář. Na tomhle hřbitově už hnije pěkná řádka mrtvol. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ashton prekvapivo nehrá žiadneho káčera, ale zmoknuté kura pred obchodom s rýchlym občerstvením. S ľahkosťou divákovi ukáže, že vzájomné objatia vie rozohrať aj s vyššími ročníkmi ako je jeho Demi a ten románik so staršou Lindou (Michelle Pfeiffer) mu divák zožerie. Ovšem to je tak asi všetko, ostatok vyfučí rýchlo z hlavy. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Vzájemných objetí a setkání po tragických událostech jsme se dočkali už v několika snímcích. Tento v podstatě ničím nevyniká a režisér se zbytečně snažil o depresivnější vyznění pomocí rušivých berliček, jako je oddalování a přibližování obrazu atd. Navíc poprvé uvidíte, že Kutcher svou roli vůbec nezvládl, i když ke konci přišlo jakési zlepšení a důvěryhodnost. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Pro Ashtona Kutchera to byla hoooooodně těžká role. Dost se sní pral a bylo to i na něm vidět. Na tu postavu by se hodil spíše vyzrálejší a zkušenější Matt Damon. Prvních 30 minut jsem se docela nudil, však ono se taky nebylo na co dívat. Mladý Andrew pouze posiloval a běhal mezi soudem a občerstvením, kde v převleku kuřete nabízel hambáče. Až potom, co se začal rozvíjet vztah Ashtona a Michelle se na to "drama" dalo docela koukat. ()

Sgt.Pepper 

všechny recenze uživatele

V poklidném tempu za přítomnosti temné atmosféry a vlhkého počasí nám David Hollander předkládá své drama..příběh o dvou vraždách a několika svatbách..příběh není tuctový, sice trochu bez akce, ale mě oslovil..po Butterfly effect jsem se do Kutchera zrovna nezamiloval, o to víc mě uspokojil nyní..Michelle po třetí v řadě svede mladého kluka, už se těším na nějaký jiný úkol..překvapivá spokojenost.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)

Reklama

Reklama