Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Grant neGrant, jakkoliv je Cary muj oblibeny herec, takhle brutalne klisovitou, nudnou romantiku o nicem jsem hodne dlouho nevidel. Kam to smerovalo? Kde je ten udajny kult osobnosti Ingrid Bergmanove? Protoze tohle byla nesympaticka i vizualne oskliva zena, ktera si o pozitivnim vlivu na snimek muze max. nechat zdat. Tezko verit, ze reziser tohohle snoozefestu je stejny clovek, ktery ma na svedomi skvele a zabavne oldschool kousky jako Charade a Singin In The Rain. 1/10 ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Uspěchaný konec s afektovanou Ingrid Bergman trošku kazí dojem z povedené konverzační romantiky (romcom), leč jinak Donen dřímá otěžě pevně v rukou. Grantova neskutečná taneční vložka, u které jsem se málem potrhal smíchy, pak představuje pomyslnou třešničku na dortu. You know... "Men are the true romanticists." 7/10! ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jaké jsem očekával. Tedy milé, romantické, úsměvné, oddechové a s perfektními herci v hlavních rolích. Cary Grant má silné charisma a Ingrid Bergman svým šarmem umí zpříjemnit čas na obrazovce. Spolu s Grantem navíc vytvořili skvělou dvojici, mezi kterou to v příběhu opravdu patřičně funguje. Příběh je sice předvídatelný, ale to vůbec nevadí. Závěr snímku neměl chybu. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejúžasnějších romancí, co jsem v životě viděl. Dohen mistrovsky snoubí romantiku a humor a Grant i Bergmanová jsou nepřekonatelní. Navíc je tu geniální scéna s tančícím Carym. "Oh, I tell you. Women are not the sensitive sex. That's one of the grand delusions of literature. Men are the true romanticists." :) ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Indiscreet mě přesvědčilo, že i s malým kašpárkem se dá hrát divadlo. Tím nemířím ke Carymu Grantovi, který je jako vždycky úžasný (obzvlášť, když se věnuje skotským reelům). Řeč je o absenci zápletky, kterou nahradily vtipné a jiskrné dialogy, které dají upomenout na starší (a nepřekonatelné) screwball komedie jako je Jeho dívka pátek nebo Leopardí žena. Špička to není, ale pozdní Grant je stále v dobré formě. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)
  • Jakmile se Ingrid Bergman dozvěděla od režiséra Stanleyho Donena, že s ní chce Cary Grant točit Indiskrétní příběh, řekla ano, ještě než se dozvěděla, o čem film je. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)
  • Když měli cenzoři problém s postelovou scénou s Ingrid Bergman a Cary Grantem, vyřešil to režisér Stanley Donen tak, že rozdělil obrazovku a ukázal obě hvězdy sice jeden vedle druhého v posteli, ale s jasně viditelnou hranicí mezi nimi. (Kulmon)

Reklama

Reklama