Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Aj v Polnočnom bozku, ako v mnohých iných romantických filmoch, padne niekoľko "hlbokých" myšlienok. Ale mimo to ovplýva tento snímok oproti iným výborným hereckým obsadením, možno Vivian nemôže kandidovať na miss, ale o to sympatickejšia je, rovnako ako Wilson. Všetkého je tu tak akurát, humoru, trochu zdramatizovania a s romantikou sa tu nepreháňa, o to úprimnejšie však vyznieva. Ku koncu už všetkým a všetkému akosi dochádza dych, ale nič príšerné, nudou sa to nedá nazvať. A teraz si idem založiť profil na všetkých dostupných zoznamkách, očividne naozaj fungujú! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Správných "poctivých" indie až za humna není nikdy dost. Námětově se vracíme k Linklaterově božské dvojici nebo k teen provedení Rande na jednu noc, ale vše dostáváme v mnohem nezávislejším podání (digitální kamera mi pila krev) se skvěle padnoucími herci a trochu větším dramatem než od podobných filmů očekávám. Ale funguje to překvapivě i po té romantické stránce. 75 % ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto ukázkový příklad amerického nezávislého romantického filmu. Půlnoční polibek je opět hodně ukecaná záležitost. Minimum komparzu a lokací. Hlavní je filozofování hlavních postav a jejich slovní přestřelky. Celkový dojem z filmu se snaží umocnit jeho černobílé provedení, které v mých očích výsledný dojem spíše kazí. Rozhodně se dá říci, že zde máme originální kousek pro náročnější publikum. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Tenhle rok se čeští distributoři rozhodli všem zasáhnout do života lásky a do kin nám nabízí skvělé a neotřelé filmy s kapkou humoru, které jsou jak že života. Svojí "amatérskou" kamerou mi to připomíná snímek Once , ale je obohacen o černobílý look. A přeci jen vám to vše připadá skutečné. Proto si mě Půlnoční polibek získal a doufám, že jednou taky na Nový rok někoho políbím. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Nejvcí se mi na tom líbí ta absolutně nulová naivita.. Realita bývá vždycky krutá, a proto je celkem drsný se koukat na film, ve kterém se vidí asi každý z nás. A myslím, že opravdu všichni diváci se najdou v jedné z těch postav. Jenom chci říct, že výběr z těch osob není nijak velký....a tak mě napadá..co, že ste to vlastně dělali na Nový rok ? ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama