Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

choze 

všechny recenze uživatele

Hele, ultrakritičtí hoši a dívky, co si takhle pustit nějaké slashery z 80. let (nebo jejich remaky), abyste si uvědomili, že film plný originálních zábavných vražd není žádná samozřejmost a že dožadovat se u vyvražďovaček nějakýho děje, vývoje či psychologie je stejně absurdní jako dožadovat se toho u porna? Ano, trajler vyžvanil, co mohl a kromě třetího rozměru a rozverných retro titulků čtvrtý NEZVRATNÝ OSUD nepřináší nic nového (naopak se recykluje např. sražení busem nebo nastřelovač hřebíků) a po vzoru závodního úvodu proto radši zoufale tlačí na rychlostní pedál a zběsile seká jeden vynalézavý a krvavý mord za druhým tak, že si mezi nimi ani nestihnete dojít na záchod. Paradoxně 3D je využité jen velmi chabě, nejlépe ke geniálnímu vtípku s 3D filmem uvnitř 3D filmu, který se stane trojrozměrný až moc :) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud, Saw, Prci, prci, prcičky. Tyto žánrově odlišné série mají něco společné. Jde to s nimi od 10 k 5, jsou totálně předvídatelné, bez nápadu, zkrátka naprosto fádní tudíž tristní. Čtvrté pokračování této pohřbené ságy je ukázkovým prototypem odfláknuté blockbusterové jednohubky, kterou se tvůrci rozhodli natočit čistě pro komerční úspěch. O nějakých základních filmových aspektech, nezbytných pro uspokojení diváka, nemůže být ani řeč. Nezvratné osudy nepovažuji za horory, nýbrž za komedie, neboť si libuji v černém humoru. Ovšem zde je vtipu jak v p****i medu. Úvodní automobilová sekvence je žalostně nudná a těžkopádný ráz filmu se nemění až do závěrečných titulků. Pátý díl si raději nechám ujít, nerad bych ohrožoval své duševní zdraví. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $66,477,700Tržby Celosvetovo $186,167,139Tržby za predaj DVD v USA $10,197,326 //počet predaných kusov 648,326║ Klesajúca úroveň tejto série sa nezastavuje a rázne klesá takmer na samé dno únosnosti, dejovo nič nové, atmosféra žiadna, trikovo jeden veľký otras, samo o sebe samoúčelná zbytočnosť. /20%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jediným plusom, ktorý tento film ponúka je zostrih smrteľných zranení postáv z predošlých dielov vo forme rontgenových snímkov. To je však na film,kde koniec poznáte už na začiatku filmu a, ktorý neprináša ani po obsahovej, ani po formálnej stránke nič nové menej než málo. A tak skutočným dôvodom, prečo sa to ešte natáča, sú ako pri nekonečnej sérii SAW, peniaze. Kým to mladých baví a budú prinášať peniaze do kina, dovtedy sa budú oba série nakrúcať. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné pitomé pokračování nezvratné série, které dělá všem předchozím dílům pěknou ostudu. Nevim teda, kam se poděla většina rozpočtu, ale ty příšerné digitální efekty, co tady jsou, by se nehodily ani do pětiminutové animace dělané osmiletým děckem. O hercích a charakteru postav se snad ani rozprávět nebudu, nebo se moc naštvu. Jsou hrozní(é). Tohle je naprosto stupidní díl a tu jednu hvězdu dám jen za gumpovského Mikelti Williamsona, který představuje jedinou dobrou věc na tomhle jinak odpadovém filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Pracovní název filmu byl Final Destination: Death Trip 3D. (Chatterer)
  • První díl série uvedený i ve 3D. (TomikZlesa)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama