Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +dobře zvolený hudební doprovod, příjemná hlavní dvojice a dobře fungující chemie mezi nimi, příběh, závěr -tak trochu naivní a jednoduché, pro mě spíš neznámí herci/// Pohádka. Ale příjemně se na ni dívá. Je zábavná, romantická, trošku napínavá. Hlavní představitelka Francia Raisa mě upoutala, přesto že to je první film kde jsem si jí všiml. Docela se těším na pokračování a rád bych si zopakoval i předešlé film, které už jsem viděl docela dávno./// Celkem 74%/// PS: Nova Spoileruje!!! Je to děs když vám po skončení filmů ukáže ukázku na nové pokračování ve kterém hlavní postava už není s tou do které se tak šťastně zamiloval(a) ale je s někým jiným. Navíc to Novácké useknutí titulků je taky hnus. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně zbytečný film jako předchozí díl. Opět nesympatická hlavní hrdinka, opět špatné herecké výkony - ta nejhorší herečka z minulého dílu bohužel zůstala, jen se přesunula do role trenérky. Předchozímu dílu jsem dal jednu hvězdičku, asi jsem měl dobrou náladu, nevim. Tady už mě nálada přešla a navíc mě uplně dorazil remix songu z Hříšného tance v závěrečné scéně. To sakra uplně nejvíc nesnášim. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Nesnáším tyhle americké polotovary. Kdy se naprosto kašle na kvalitu. Hlavní je akorát to, zda film vydělá či ne a ať je to sebevětší kravina, tak se připravují pokračování. V nich jsou pak horší herci, scénář i vše ostatní a stejně si to ksakru na sebe vydělá. Jednu hvězdičku dávám za občasné pěkné záběry z krasobruslení. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle si nasaď! Nebudu vysvětlovat tvojí mámě, proč máš obličej dozadu." Já tedy krasobruslení moc nemusím, ale jakmile se kolem zubatých bruslí mihne jméno Dorsey, tak se tomu nevyhýbám. Sice je to jen třetí variace na totéž, vrcholy a pády se střídají ve stále stejném rytmu, ale mě to baví. Zásluhu na tom má především amatérská hokejistka Alejadra Delgado, protože ona je přesně tou, která by mě mohla donutit oholit si nohy a vyrazit tajtrlíkovat na led. Teď mě napadá, že jsem to přehnal, protože k tomu by mě nedonutila ani ona, ale přesto se mi na to docela slušně koukalo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama