Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Vážně, Super!! Nejsem daleko od Plného Počtu.. Tohle mělo Grády.. Jak Úžasné Bojové Scény Tak Krásný Příběh .. Konečně jsem si to krásně vychutnával, a potil jsem se přitom jako Prase.. Žádné uhýbaní Kamery, vše je krásně vidět.. Bojují tam Opravdoví Řízci.. 150 Kiloví MacCi.. .. Závěrečný Boj je jeden z Nejlepších, co jsem kdy Viděl.. A také jeden z Nejlepších Street Fightových Filmů Poslední Doby.. Doporučuji!:) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný pouliční street fight film s v hlavní roli nabušenou muskulaturou Michael Jai Whitea. Film se zcela určitě točil kvůli soubojům, které vypadají nepřesvědčivě a až příliš hraně, i když pár scén mě nechalo s ústy otevřenými dokořán. S Jai Whitem v hlavní roli jsem viděl zatím jen Black Dynamite, kde tedy nebylo o co stát, tohle je alespoň malinký krůček k lepšímu. Dalším filmům s ním se bránit nebudu, ale zde jak říkám, nemastný neslaný zážitek. ()

Reklama

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je mi jako herec velice sympatický od chvíle, kdy jsem ho poprvé viděl v Undisputed II. A jelikož mám filmy s tématikou bojových umění rád, tak jsem vyhledal tento. Příběh filmu je podlě mě spíše takový "jedodušší", ba i přesto dokáže zaujmout. M.J. White je zde opět v roli nepříliš mluvného, drsného, ale férového chlápka. Bojové scénky jsou efektně propracované, nicméně místy až neuvěřitelné (např. cca 15 na 1). Takže suma sumárum solidní nadprůměr :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čisté akční béčko,které má sice jednoduchý scénář,jako je syn vesnického debila a televizní rosničky,ovšem dokonale baví a funguje.Může za to hlavně obsazení hlavní role a dost dobře natočené souboje a nechybí ani špetka toho černého humoru ;-) Michael Jay White je doslova stroj na zabíjení.Klasické tupé negerské kecy z jeho úst nezní vůbec trapně,naopak z nich šel respekt a s lehkou mírou nadšení je hltáte,protože ten chlap je fakt machr.Kriminálka z Ghetta spojená do Van Dammova Lvího Srdce,splnila,co měla,zabavila mě na nudný páteční večer v prudérově.Finální bitka byla ukázkou parádního bojového stylu a jako bonus přihoďte nejvíc sexy herečku jakou znám...Nonu Gaye ( za pět minut sní,bych se pokusil vydržet s Whitem v ringu aspoň deset vteřin :-D ) Oddychový béčko,nic víc,nic míň.70%. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se pro tyhle filmy stále ještě píšou scénáře. Vždycky je to vyčpělá hovadina a kluci to stejně neuhrají. Eamonn přehrává jak divej a Michael střídá tři ksichty. Děj je nelogický a dialogy při nejlepším zbytečné. Ale je to žánrové béčko, takže co chceme. Velmi dobrá je ruční kamera, obzvlášť při závěrečném dvojsouboji, hudba příjemně dunivá a choreografie přiměřeně nápaditá. Nebýt té plesnivé vaty mezi tím (ano myslím děj), úroveň zábavnosti by vzrostla o 50%. Bone přichází z vězení zachránit rodinu a čtvrť svého mrtvého kamaráda z vězení, jo a záporák nemá rád, když se mluví sprostě... 45% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)

Reklama

Reklama