Reklama

Reklama

Divoká zvěř

  • Itálie Wild beasts - Belve feroci (více)
Trailer

Obsahy(1)

Německá Zoo ve Frankfurtu je vcelku normální, zvířátka se chovají mile, všichni na ně jezdí a mají je rádi. Budou je mít ale rádi teď? V Zoo totiž nastane peklo, když se zvířata napijí, díky chybě personálu, z chemicky znečištěné vody a stanou se z nich vraždící bestie, ať už to jsou krysy, sloni, gepardi nebo lvi, i tak platí, že nikoho neušetří. Jediný, kdo je může zastavit, je veterinář Berner, jeho přítelkyně Laura a inspektor Braun. Dokáží zastavit vyvražďování návštěvníků? (masw)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář pro tento film je určitě zajímavých nápadem a mohl dopadnout velkým úspěchem. Vždyť horror se zvířetem v hlavní roli je velkým lákadlem pro diváka a tady bylo velké množství různých zvířat a tím pádem i nepřeberné možnosti, které nedokázali filmaři využít. I když zde bylo spousty scén, kdy zvířata doslova trhala kusy masa – věrohodnost zničila figurína, která měla znázorňovat oběť a léta vzduchem jak kus hadru. Na druhou stranu musím říct, že se mi líbila honička geparda s autem nebo hyeny a prasata. To byly pěkné okamžiky, na které budu celkem rád vzpomínat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neraz som napísal, že mám rád filmy o zvieratách, ktoré agresívne napádajú a zabíjajú ľudí. Som priaznivcom tohto špecifického horrorového subžánru. Videl som vraždiacich psov, vlkov, žralokov, kosatku, krakaticu, krokodílov, mačkovité šelmy, medveďa, diviaka, krysy, vtáky, hady, mravce, osi, včely, zajace, pirane, žaby, slimáky, kobylky, pavúky, netopiere a všelijaku ďalšiu háveď. Videl som ich však útočiť a zabíjať vo filmoch, ktoré boli zamerané na jeden konkrétny druh. Mnoho druhový zvierací atack som prvý krát zhliadol až, keď som si pozrel  americký snímok "Deň zvierat" (Day of the Animals) z roku 1977. Ako dlhoročný priaznivec animal horrorových titulov som bol príjemne prekvapený. Preto som sa ihneď vrhol aj na ďalší multi druhový zvierací masaker. Pustil som si taliansky snímok "Divoké zvery" (Belve feroci), ktorý bol natočený v roku 1984. Chemicky kontaminová voda premení zvieratá vo Frankfurtskej zoologickej záhrade na vraždiace beštie. *** ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný horror. Ovšem na rok vzniku zajímavě a chytře řešený. Vše probíhá v noci, tedy v přítmí. Zvířata jsou všechna opravdová. Napadení lidí zvířaty je řešeno rychlými střihy a zmatenými záběry kamry spolu s detailnějšími záběry na gore. Film časem začne trochu nudit. Herecké výkony klasicky nevýrazné až špatné. Ale pro milovníky starých horrorů je to zajímavý kousek. Vůbec jsem tento film neznal a nikdy o něm neslyšel. A rozhodně jsem rád, že jsem si ho v trafice pořídil... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Stačí kontaminovaná voda a ze zvířátek v ZOO se stane divá zvěř. Krysy napadnou milence v autě a ohlodají je na kost, sloni prolomí ochranné zdi, způsobí zkrat elektřiny, a tak vypustí na svobodu líté šelmy a město se musí připravit, že kromě lvů, tygra v metru, ledního medvěda či hyen bude čelit i úprku zdivočelého stáda koní a krav z nedalekých jatek. Záběry napadení lidí jsou zručně natočené, dojde i na střeva ven a spoustu krve. A slepý muž se nestačí divit, proč na něj zaútočil jeho věrný pes (připomínka např. Beyond 1981). A protože gepard dokáže na krátkou vzdálenost vyvinout rychlost okolo 100 km/h, není mu ve městě lehké uniknout ani v autě. V úvodu je sice poznámka, že se žádnému zvířeti nic nestalo ani nebylo týráno, ale řekl bych, že běhající hořící krysy (potkani) byly živé a prase napadené hyenou mělo asi také dost.... A nechyběly vraždící děti! Po letech jednu hvězdu za ty všechny útoky a roztrhané mrtvoly přidávám. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Hudba byla skvělá,ale to co mě štvalo byla hlavní hrdinka a její chlap,naprosto nesympatičtí hercia ke všemu je dorazil český dabing. Kvůli nim ubírám jednu hvězdu,hodně scén se odehrává v noci,vlastně celej film je z 80% natočen v noci. Auta do sebe narážejí. Hodně lidí na tenhle film nadávají,ale je velice těžké natáčet se zvířaty,ale na to hodně lidí zapomíná. A režisér to dovedl dotáhnout opravdu do skvělého konce také kolikrát s přímo konffotancí i s lidmi. Nevím jaká nuda,pořád se tu ěnco děje,ikdyž se jedná o jen o útoky zvířata. Konec,zabitou učitelku si mohli odpustit. Kdy i děti se nalokají nebezpečného hnusu,ale to až v úplném závěru. Takže v animal hororu je to u mě špička,daleko lepší a živější než co točili američani DEN ZVÍŘAT nebo FOOD OF THE GODS (druhý díl je však lepší,ikdyž v něm figurují jen krysy a vlastně s prvním dílem to nemá nci společného). Krásná práce zvířat a lidí a do všeho suprová napinavá hudba a skutečný otazník jak by to mohlo dopadnout,kdyby se zvířata zbláznila a vyrazila do ulic. Mínusy,hlavní hrdinové. Český dabing ponechám stranou,kdyby jsme byli machří,dnes bych raději dával titulky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama