Reklama

Reklama

Boar

Trailer 1

Neďaleko malého mestečka v Austrálii sa objaví monštruózny diviak. Zviera je odhodlané zničiť všetko, čo sa mu postaví do cesty, takže sa miestni obyvatelia ocitnú v obrovskom nebezpečenstve. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

Claw 

všechny recenze uživatele

"Boar" jsem měl už dlouho ve watchlistu, tak jsem se dnes na to konečně podíval. Na jednu stranu rozumím místnímu nízkému hodnocení a ne-nadšení většiny uživatelů, na druhou stranu musím napsat, že to bylo stejně super! Ono jde o to, jak na to člověk dívá. Pokud to bere jako film konkurující celosvětové vysokorozpočtové produkci, pak je mi jasné, že mu asi spadne nad prasetem čelist nepochopením a nepřijetím... Ale pokud to bere jako oslavu tzv. klasických "ozploitations", zejména těm z 80. let a sleduje, s jakým nadšením a vervou ten film byl natočen, pak ho to může zaujmout a bavit. Je to prostě nízkorozpočtové béčko, které se nebere moc vážně, ale ten "drive" tam prostě je. Obrovitý Nathan Jones potěšil, vysoký počet mrtvých také (chvílema jsem měl pocit, že to prase sežere veškerou populaci Austrálie), herci hráli dobře... no prasečák se moc nevyvedl, to je pravda. Ale byla s ním sranda a myslím, že právě souboj na férovku Nathana a divočáka ve stodole se zapsal zlatým písmem do dějin australského akčního filmu a hororu (v tom dobrém i zlém). Ano, přiznám se, že jsem brečel smíchy... ale to se taky počítá. Ale nakonec to byl docela pěkný zážitek. Vyšší hodnocení dát nemohu... každopádně i ty 3/5 jsou vysoce kladným ohodnocením ode mě, nikoliv záporným... /55%/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasický odpad jak zo syfy channelu, s nehanebným castingom a hercami, a jednou vyslovene odpudivou plastikou, ktorá tomu panoptiku kraluje. O žiadnych filmárskych kvalitách sa tu nedá ani uvažovať, ešte aj hudba je trapas, iba tá sviňka, tá to drží nad dnom. S výnimkou záverečného trikového faux pas ma potešila zakaždým, jak prikrochtala do záberu. Ňuňu :3 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Rádoby děsivé kvičení se ozývá z polí, aby si pořádný macek vzápětí ulovil nějakého toho nešťastníka. Potravou se stávají lidé z jednoho vidlákova, kteří nejednou předvádí ochotnické výkony a dialogy jen natahují už tak dietní stopáž. Leccos probíhá mimo záběr kamery, když už se dočkáme, žádných lákavě vypadajících scén si neužijeme. Snad i naše přes šedesát let stará Cesta do pravěku na tom byla s triky lépe. Australské horory mají určité kouzlo, dané zejména prostředím. Občas navíc bývají sympaticky cynické a syrové. Naprosto podprůměrný Chris Sun nám ovšem nic takového nedopřeje. Ztráta času. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa ukázal ten diviak v plnej paráde myslel som si, že sa popučím od smiechu, hneď som si spomenul na Zemanovu Cestu do praveku (1955) a jeho mamuta tam, nápadne mi ho pripomínal, aj trikové efekty boli podobné. Dosť úbohé na túto dobu. No ale na druhú stranu je pravda, že dejová linka bola svižná, nenudila, bolo tu aj niečo málo gore a potešilo ma tiež účinkovanie jedného z najsilnejších ľudí na planéte - Nathana Jonesa. Myslím, že na ten priemer to stačí. 60/100 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, ale ve výsledku jsem lehce zklamán. Film je ze začátku strašně pomalý a moc se neděje, rozjede se spíše až ke konci. To předtím je spíše mluvení a kecání o tom kdo zabíjí a divočák se ukáže spíše sporadicky. Nicméně ke konci je to dobrý maso, ukousnuté hlavy, těla roztrhaná na kusy. Prostě parádní akce. JEště mě trošku zklamala role JArratta která nedostala moc prostoru a jeho konec byl o ničem. Co ale naprosto bylo dokonalý byl samotnej divočák. Bylo vidět že tvůrci si vyhrály a když byl vidět v celé kráse tak jsem byl hodně rád že se jedná o klasický "practical effect" a ne o CGI. Ale i tak Boar nenaplnil úplné očekávání. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Když jede Bernie (Nathan Jones) Jeepem, tak začne hrát známá píseň od Vanilla Ice – „Ice Ice Baby“, kterou zároveň i začne zpívat. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama