Reklama

Reklama

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře. Zatímco jsou uvězněni v budově, hlas z interkomu vyděšeným pracovníkům oznámí, že musí být během třiceti minut dva z nich zavražděni. Poté následuje další ultimátum. Z přátel se stávají nepřátelé a vznikají nová spojenectví, neboť na konci zůstanou naživu jen ti nejsilnější. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (240)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

V extrémních situacích když jde člověku o život, tak myslí v první řadě hlavně sám na sebe a až pak přichází na řadu ostatní a z člověka do kterýho bysme to neřekli se najednou může vyklubat někdo úplně jinej a o tom přesně byl Belko experiment.. oceňuju solidní tempo, sympatický postavy a celkovou myšlenku tohohle filmu.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Najsilnejšou stránkou tohto filmu je jeho premisa. Existuje toľko možností pre tento zábavný, satirický pohľad na to, čo ľudia dokážu spraviť v určitých situáciách. Film ponúka plný skvelých možností, kde sa môže posunúť.  Väčšinou však zostávajú len možnosťami. Scenár nie je zlý pre svoj žáner, ale nemyslím si však, že prevedenie tohto scenára bolo také dobré, ako by malo byť. Postavy, ktoré sa rozhodovali a rozdeľovali do skupín, mohli byť fascinujúce a strhujúce, no nedosahovalo to úroveň, akú by malo mať. Série zabíjania by mohli byť skvelé na sledovanie, ale nakoniec je to dosť rutinná a nevýrazná záležitosť. 6/10 ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak se lidé zachovají v uzavřeném prostoru, když jim jde o život a přátelství, musí jít stranou. Každý chce zachránit jen sebe. Těchto filmů není nikdy dost. Snímků, co ukazují na naší psychiku, vy (ne)spělost,a zvířecí pudy v nás. K tomu zajímavé herecké obsazení a máte tu kousek, co fanoušky tohoto typu filmu bude bavit. A konec nám možná přinese další díl. Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

REziser Greg McLean ma nazhavil roku 2005 filmom Wolf Creek., Z toho som odvaleny, tak to bolo dobre. Potom trochu zakopl s Wolf &Creekom 2, to alemne nevadi, od prirodzenia som tolerantny. Tomuto proste musim dat 80 % nech a deje co sa deje. Uz uvod v style - "Zabili by ste niekoho keby to malo znamenat vase prezitie" je kvalitny. Potom nasleduje klasicka brutalna strasidelna hororova jazda. Objavene vdaka tomu, ze filmovu teoriu som uspesne vymenil za filmovu prax : 80 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Battle Royale inkoustů. Humorná nálada na pracovišti připomínala upírský teambuilding v Bloodsucking Bastards a paradoxně filmu ublížila. Vezměte si třeba silnou scénu výběru a následné exekuce s doprovodem španělského „California dreamin´“ a musíte uznat, že trochu vážnosti a psychologické hloubky na úkor hulení slabé panamské trávy by této krvavé kancelářské vybíjené jenom prospělo (stejně jako propracovanější pointa). Co si budeme nalhávat, úlisný John C.McGinley by byl se svým sekáčkem na ouřednické maso ideálním manažerem pro snižování firemních nákladů za outplacement.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 52:00, je děj doprovázen hudbou Antonína Dvořáka z „Rusalky“ – „Měsíčku na nebi hlubokém“. (kalysta)
  • Spolu s filmem vyšla i hra ve virtuální realitě „Belko VR: An Escape Room Experiment“. (Osiris_o.O)
  • Na začátku filmu, kdy lidé už pomalu přichází ráno do práce a Wendell (John C. McGinley) si dopisuje s Lendrou (Adria Arjona) po chatu, je na monitoru čas 05:10 p.m., tedy pět hodin odpoledne. To ale není doba, která se děje ve filmu. A ještě k tomu Lendra nemá počítač připojený k síti. (Leopard105)

Reklama

Reklama