Reklama

Reklama

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře. Zatímco jsou uvězněni v budově, hlas z interkomu vyděšeným pracovníkům oznámí, že musí být během třiceti minut dva z nich zavražděni. Poté následuje další ultimátum. Z přátel se stávají nepřátelé a vznikají nová spojenectví, neboť na konci zůstanou naživu jen ti nejsilnější. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (240)

kaylin 

všechny recenze uživatele

James Gunn potvrdil, že má hodně černý smysl pro humor. Greg McLean pak byl skvělou volbou v tom, že dokázal být přesně tak přehnaně krvavý, jak bylo v některých scénách potřeba. Je to už tak absurdní, že se prostě musíte smát. Samozřejmě pokud vám podobně přitažená podívaná sedí. Za mě skvělé. „The Belko Experiment“ má i určitou sociální hloubku, kdy zaměstnanci i v reálu mnohdy netuší, co s nimi vlastně zaměstnavatel udělá. Jen to většinou není tak masakrální. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Hunger Games v krvavém módu, kdy místo Rohu Hojnosti máte k dispozici mnohem sofistikovanější zbraně jako třeba kancelářský papír, sešívačku nebo dokonce - pozor - i parádní epesní propisku. Roztomilý horůrek z dílny Jasona Bluma spolu s produkčním dohledem Jamese Gunna (jo, ten ze Strážců Galaxie) ve vás vyvolá příjemné úsměvy nad tím, jak je dnešní korporátní svět zkažený. Tohle mě bavilo a moc. 80% ()

Reklama

Quen11 

všechny recenze uživatele

Výborný námet na hororovú komédiu. Bohužiaľ to tu nedostaneme. Po celý čas sa to tvári ako seriózny sociálny experiment, ktorý má pokúšať divákovu morálku. No koniec koncov nemá absolútne čo povedať. Len lacne navnadiť na možné pokračovanie. Nezaujímaví herci, ktorí sa zabíjajú nezaujímavými spôsobmi. O nude sa nedá veľmi hovoriť, no takýto nápad si zaslúžil oveľa zábavnejšie spracovanie. Ehm..Battle Royale...ehm. Na tomto filme ma asi najviac desili tie španielske covery známych pesničiek. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné. Američani po delší době vytáhli ze svých zásob horor založený na masovém experimentu a nedopadl žádným velkým fiaskem. K postavám sice nestihneme příliš přilnout, ale během vyvražďování si určitě najdeme méně či více sympatické hráče o život a je komu fandit. Vzhledem k nízkému rozpočtu se daří krvavé momenty točit velmi kvalitně. Jako jednohubku to musím všem doporučit, ale rozhodně to není něco, co bych musel za týden vidět znovu. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takový masakr tu nebyl od dob druhého Collectora. Nečekejte žádnou velkou myšlenku či originalitu, tohle téma už tu párkrát bylo, ale můžete čekat perfektní atmosféru, skvělé a známé herce který ten béčkový námět nadzvednou ještě o kus výš a hlavně skvělou vybíjenou plnou nekompromisní brutality. James Gunn ví co píše a naštěstí si evidentně dohlédl i na McLeana, takže žádné zklamání a nuda se nekoná. Perfektní a zábavné béčko a po dlouhé době film, u kterého vím, že se k němu ještě určitě někdy vrátím. 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Spolu s filmem vyšla i hra ve virtuální realitě „Belko VR: An Escape Room Experiment“. (Osiris_o.O)
  • Na začátku filmu, kdy lidé už pomalu přichází ráno do práce a Wendell (John C. McGinley) si dopisuje s Lendrou (Adria Arjona) po chatu, je na monitoru čas 05:10 p.m., tedy pět hodin odpoledne. To ale není doba, která se děje ve filmu. A ještě k tomu Lendra nemá počítač připojený k síti. (Leopard105)
  • Zhruba v čase 52:00, je děj doprovázen hudbou Antonína Dvořáka z „Rusalky“ – „Měsíčku na nebi hlubokém“. (kalysta)

Reklama

Reklama