Reklama

Reklama

Planeta Země po vymření lidstva

(TV film)
  • USA Life After People (více)
Ukázka z filmu

Dokument vychází při předvídání budoucnosti z odborné znalosti a chápání historie. Odborníci na inženýrství, botaniku, ekologii, biologii, klimatologii a archeologii vytvářejí obraz toho, jak bude Země vypadat v průběhu dní, týdnů, měsíců, let a milénií poté, co zmizí lidé. Uvidíme, co se stane s okolním prostředím. Jaké druhy rostlin přežijí? Budou moře oplývat rybami? Která zvířata přežijí? Co se stane s elektrárnami? Změní se v časované bomby, až se zastaví? Otráví zemi navěky? Vrátí se někdy lidé? Zahájí tento koloběh opět člověk odhalováním našich rozvalin a snahou představit si, jak život vypadal v naší době? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (104)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako bude vyzerať „Planéta Zem po vymretí ľudstva“? Ako to tu bude ďalej pokračovať, keď ľudská populácia sa bude rovnať nule? Čo sa bude diať v opustených mestách? Ako dopadnú vyznamné monumenty? Čo sa stane so symbolmi našej civilizácie? Nemilosrdný zub času nenechá nič na pokoji. Niečo mu padne za obeť skôr, niečo vydrží celé stáročia. Ale jasné je, že nakoniec tu po nás nezostane nič. Zaujímavý hypotetický dokumentárny film. *** ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, nutící k zamyšlení. Po celou dobu sledování jsem byl překvapen, jak rychle některé věci v podstatě zmizí. U některých jsem očekával, že tady budou tisíce let. No jo, jenže s pečlivou údržbou lidí, bez ní... Triky nejsou na vysoké, ba ani vyšší úrovni, od začátku jde vidět, že je to dost levný dokument, ale co mi sakra po efektech. Rozhodně doporučuji všem. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal inspirovat (když jsem četl komentář) a z dlouhé chvíle jsem se dnes na tento dokument podíval. Hned na první pohled je jasné, že nevyšel z žádné evropské dílny a to je zásadní problém. Šmejdi, kontrolní otázka, co dělá železo ponechá-li se na dešti??? KORODUJE, VY TUPCI!!! Vůbec mě nevytočila nablblá animace, ale ten slovní projev kolem. Chvíli matka Příroda ok a za moment krvelačná bestie. Povrchní a hloupé. Rozesmálo mě, když jsme byli poctěni vidět, jak to vypadá 20 let po jaderné havárii v Černobylu. Kromě toho, že tam všechno stálo (a mělo to být dávno ZNIČENO zelení) byly jediné známky destrukce jen díky vrozené slovanské spořivosti, takže bylo vše rozkradeno a rozebráno. Emerická vědecko-naučná patlanina , která koresponduje s výší jejich školství. U nás tohle můžou pouštět na prvním stupni, v jejich očích zřejmě výukový program na prestižní universitě. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument po všech stránkách. Některé animace se sice i několikrát opakují, ale vždy s jiným komentáře, takže to beru. U dokumentů často postrádám jakýsi úvod, kde by bylo řečeho na čem vlastně téma staví a kde začáná. Tady hned v úvodu bylo jasně řečeno, že vychází z předpokladu, že lidé jen tak zmizeli z neznámých příčin. Zdá se to nepodstatné, ale já to velmi oceňuji. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Člověk byl stvořen k sebezáhubě. Ze všech organismů na vsětě zaujímá člověk nejkratší epochu na planetě. Od té doby co se odvrátil od zákonů přírody, by měl přestat existoval. To je můj osobní názor. Člověk na planetě napáich už tolik špatných a zlých věcí.Dokument je krásně udělaný. Má výborný apokalyptický nádech. Takže si mě získal. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama