Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

lola3121 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává během jedné noci, kdy do hotelového pokoje v Římě přichází dvojice žen, které se krátce předtím seznámily. Jedna z nich je lesbička, druhá ne, přesto spolu stráví noc plnou vášně. Kromě dvou hlavních postav se objeví už jenom pikolík v několika málo až komických vstupech, kdy nabízí dámám splnění všech přání, svou účastí ve „trojce“ počínaje a erotickými pomůckami konče. Potěšeni budou zejména diváci-muži, jelikož obě ženy jsou poměrně pohledné a téměř celý film nahé. Jednotlivé vášnivé scénky jsou pak prostřídány dialogy, kdy si vzájemně vyprávějí o svých životech za vydatné pomoci internetového vyhledávače Bing. Od zprvu neuvěřitelných historek (milenka arabského šejka) pomalu dojdou až k pravdě, kdy pomalu odhalují svá rodinná tajemství, aby s přicházejícím ránem přišla katarze. Kdybych neviděla předchozí Medemovy filmy (naposled úžasnou Chaotickou Anu), možná bych dala i vyšší hodnocení, takhle se musím zastavit na třech hvězdách. Tímto filmem režisér svůj stín rozhodně nepřekročil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

O čem tenhle snímek vlastně je? O tom, že je možné natočit film, který obsahuje lesbické scény? Pokud ano, tak to jde dobře, v pornu je toho plno. Chtěl snad snímek něco říct? Pokud ano, tak mně to prostě nesdělil, já jsem jen sledoval, jak minuty ubíhají a neděje se zde nic, co by mě zajímalo. Ano, vizuálně hezké, ale prázdné. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ono 109ti minutový záběr na dvě nahé slečny a občasným vpádem jednoho "gaye" může působit dobře. Ovšem, tohle je film nefilm. Film, ve kterém jde o hodně a zároven tam nejde o nic. Film, ve kterém jsou herecké výkony skvělé a zároven špatné. Tady si opravdu přijdou na své jen Medemovi fanoušci. Takhle ztupělou hovadinu jsem vážně nečekal. A že nahota vytáhne film do nejvyšších pozic ? Kdeže, pouze mě přinutí přidat hvězdu navíc, za odvahu a striktnost hlavních představitelek. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Apartmá v roztoužení. Dvě ženy v záři intimního osvětlení. Jen pár polibků…na ústa, do klína, na chodidla. Jen tak toulat se, proplétat, vzrušovat, vstřebávat. Sladký vpád nočních paprsků Šeherezád. V jedné místnosti ženské scenérie propouští své silice předností. Smyslností unášeny, osaměly, zkameněly. Hranu studu přepadly, (p)otupily. Vzájemná přitažlivost rozlila se po pokoji. Odzbrojím tvé tělo, každý střípek něhy i vášně zasadím do něho. Rozkoš proudí, vyprávění bloudí. Pravda, nebo lež? Nabídni si, představ se mi…Vnímavý módní poetický oheň otevřeně plaché ženskosti, brilantnost nitra emocí, neovladatelná oddanost příležitosti, zaslíbení nahoty v orgastickém obřadu třinácté komnaty. Čarovná slast. Teď a tady. Zavoní, zaroní. Poprvé, naposledy. Už svítá. Opouštíme hotelové končiny. Děkuji Ti za tvůj čas. Letní slunovrat rozhrnul dotek kouzel, zanechal onu identickou múzu meditace v nás. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sledováno uprostřed noci... V naprosté tichosti a se zatajeným dechem... Noc v hotelovém pokoji s dvěma ženami... Osudové, emoční, dotykové, povznášející i uzemňující obrazy a scény. Snímání detailů, tóny hudby a písní, světlo a stíny, slova a gesta... to všechno způsobovalo, že bych chvilkami klidně přísahal, že tento film působí i na víc smyslů než jen na dva. Cítil jsem totiž vůni hotelového prostěradla, vlhkost pokojové koupelny, svěžest ranního vánku nad italskou metropolí, slanost ženských slz a zvonivou rezonanci ve vlastní hrudi. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama