Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Kdo má zájem dvě hodiny sledovat dvě toporné herečky, poslouchat jejich otřesnou angličtinu, mezi souložemi nuzně rozkrývat jakási "tajemství" jejich životů a tvářit se, že to celé nesmrdí kýčem, nechť. Faktem je, že Medemovy filmy vyžadují zejména kvůli absenci jakýchkoli náznaků cynismu určité divákovo rozpoložení, tady si ho však nedovedu představit. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Může jedna žhavá noc plná lesbického sexu dvou neznámých žen vyústit v něco hlubšího? a je to snad láska? to si musíte odpovědět sami, ale já vám prozradím, že se na to kouká velmi příjemně. Jak na sexuální scény, tak na ty konverzační, kdy holky zlehounka a opatrně povolují uzdu své upřímnosti a odhalují před sebou nejen svá těla. Pokud je láska jen chemická reakce v našem mozku, zaslouží si Medem Nobelovku za chemii, protože vzorec jejího vzniku zapsal dokonale. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Apartmá v roztoužení. Dvě ženy v záři intimního osvětlení. Jen pár polibků…na ústa, do klína, na chodidla. Jen tak toulat se, proplétat, vzrušovat, vstřebávat. Sladký vpád nočních paprsků Šeherezád. V jedné místnosti ženské scenérie propouští své silice předností. Smyslností unášeny, osaměly, zkameněly. Hranu studu přepadly, (p)otupily. Vzájemná přitažlivost rozlila se po pokoji. Odzbrojím tvé tělo, každý střípek něhy i vášně zasadím do něho. Rozkoš proudí, vyprávění bloudí. Pravda, nebo lež? Nabídni si, představ se mi…Vnímavý módní poetický oheň otevřeně plaché ženskosti, brilantnost nitra emocí, neovladatelná oddanost příležitosti, zaslíbení nahoty v orgastickém obřadu třinácté komnaty. Čarovná slast. Teď a tady. Zavoní, zaroní. Poprvé, naposledy. Už svítá. Opouštíme hotelové končiny. Děkuji Ti za tvůj čas. Letní slunovrat rozhrnul dotek kouzel, zanechal onu identickou múzu meditace v nás. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dve ženy, jedna izba, jedna noc. Bez dialógov by išlo o soft-porno, s nimi sa ale cyklia ako na kolotoči. A časom tiež odlákajú pozornosť od estetiky ženského tela, k prekračovaniu dejových, konverzačných i obrazových hraníc vkusu. Pekný soundtrack, ale tiež je ho akosi veľa. Loving Strangers (against the world). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama