Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nevedel som čo od tohto filmu čakať, napokon som však bol veľmi milo prekvapený. Priateľské náhodné stretnutie Alby a Nataše sa napriek počiatočným tajnostiam a záhadnými rozhovormi mení v silnú náklonnosť. Rád by som vyzdvihol úžasný zmysel pre detail, malebnosť a umeleckú symboliku, a tiež príznačné skladby Russian Red (najmä Loving Strangers), ktoré ešte viac vyzdvihli celú atmosféru tohto zaujímavého snímku. A čo hodnotím ako mínus je asi tá prehnaná nahota, ktorá sa v podstate tiahne celým filmom - nieže by Elena Anaya a Nataša Yarovenko neboli dosť príťažlivé (práve naopak - až príliš), ale tomuto filmu to trošku ubralo na tom celkovom dojme... Ale aj tak, výborné! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

O čem tenhle snímek vlastně je? O tom, že je možné natočit film, který obsahuje lesbické scény? Pokud ano, tak to jde dobře, v pornu je toho plno. Chtěl snad snímek něco říct? Pokud ano, tak mně to prostě nesdělil, já jsem jen sledoval, jak minuty ubíhají a neděje se zde nic, co by mě zajímalo. Ano, vizuálně hezké, ale prázdné. ()

Reklama

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

Film plný ženské krásy, nepoznané touhy, italského umění a nakonec i lásky, co vznikla v jednom pokoji za jednu noc. Dokonalá těla tvarovaná tlumeným světlem, jakoby připomínala díla renesančních malířů spolu s freskami prohlížející skrz dějiny na přítomnost mě dokonale mátly v uvědomění si, co je tady větší umělecké dílo. Symbolika ztrácející se v alkoholem omámené mysli, která touží v tu noc jen po jediné a co dostane? Šíp do srdce, lásku. Dokonale vybraná hlavní píseň Loving strangers je tím nejlepším, co ho mohlo okořenit. Je to dávka něhy pro oko, o něco menší slast pro ucho, ale celkově je to nádherné sensitivní dílko, které rozhodně nevidím naposled. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné romantické drama okořeněné špetkou erotična, které je ovšem velmi vkusně zpracované a tak krom zarytých puritánů asi nikoho nepobouří. Domnívám se, že kdyby se ze snímku odstřihl onen erotický a romantický element, tzn., že by z filmu zůstalo pouze konverzační drama, upadl by hodně rychle do zapomnění a jednalo by se o 107 minut nudy, byť přiznávám, že příběh a jeho vývoj u obou žen byl značně zajímavý. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Záběr na jedno náměstíčko, jeden pokoj , jeden pikolík na scéně tři minuty a všechno do 103 minut obstarají dvě hezký nahatý holky. Myslím, že filmů, který se pitvaj v lesbických vztazích je taky dost, ale tady dávám hvězdy za hudbu, skvělý nasvícení záběru v kombinaci s perfekním digitálním materiálem vytvářejí jedno z nejerotičtějších záběrů na nahé ženské tělo, co jsem kdy viděl... a ta blondýna je hezká, tak proč ne tři hvězdy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama