Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Psema 

všechny recenze uživatele

Vizuálně zhruba osmkrát dražší a nápaditější než dvojka s jedničkou dohromady. Humorově někde mezi. Solidní jednohubka nejen na prohulené odpoledne, v níž se po vzoru předchůdců najde i pár ryze geniálních frků (NPH!!!, vajíčkový masakr...) a nečekaně ani jedno sperma chrstlé do ksichtu. Palec bez problémů nahoru. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme 3 tak nějak prošumělo koncem roku 2011 bez jakéhokoli většího povšimnutí diváků a přitom se nemá, za co stydět. Stále je to velmi vtipná komedie s již klasickým obsazením ústřední dvojice, nebo chcete-li trojice huličů a kupou jejich nečekaných příhod, tentokrát při honbě za vánočním stromkem. Čekal jsem že to bude pěkná kravina, nakonec jsem se královsky pobavil a zasmál opravdu povedeným situacím a originálním hláškám. Ta přehnanost, která místy bije do očí, už prostě patří k sérii a je nutno ji přehlížet. Navíc ten ruský gangster v podání Eliase Kotease neměl chybu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)

Reklama

Reklama