Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prvni dobrodruzstvi Harolda a Kumara, a porad tezce nesete srackoidni dvojku, tohle pro vas bude pecka. Prijemne absurdni humor, waflebot co zabiji lidi, 3D vychytavky co do jiste miry vlastne funguji i ve 2D, bozi Neil Patrick Harris a hlavne navrat ke korenum pratelstvi mezi Haroldem a Kumarem. Popravde moje ctyr hvezdickove hodnoceni je hodne benevolentni, samozrejme to zdaleka neni tak bezchybne, jsou tam i nejake nadbytecne sceny s fekaliemi a zfetovane decko taky bylo moc, ale i pres to jsem si film uzil a po delsi dobe se opravdu pobavil, prijemna uletacka oddychovka. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)
  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama