Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar pořád fungujou. Občas jsou vtípky sice moc přehnaný, ale co bysme chtěli od filmu kde Danny Trejo hraje tatíka co pěstuje stromky? A některý scénky jsou fakt povedený, jako vždy nezklamal hlavně NPH. Jeho vyhození z nebe je dokonalý. Další rozhodně povedená součást je Wafflebot. takže to rozhodně stojí za podívání, ale nečekejte od toho nějaký velký ambice. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

(SPOILER ALERT) Jestliže druhé díly mají tendenci přehánět a vše dělat 2x velkolepější, zábavnější, ulítlejší a "lepší", v případě třetího dílu Herolda a Kumára je tenhle příměr na entou. Zfetovaný dítě, postřelenej santa, kouzelnej joint, pinďour přilepenej k zábradlí, mluvící toustovač... to mě moc nenadchlo... Nejhorší přestřel však vidím v opravdu přehnaném ždímání formátu 3D - každou čtvrthodinu je aspoň jedna opravdu kýčovitá scéna beze smyslu, jen abyste mohli... "slintat blahem". Přesto jsem se několikrát opravdu od srdce zasmál - například když se objevila postava Neila Patricka Harrise, nebo tchán Danny Trejo, nemluvě o skečích "black ice" nebo "wu-tang clan". ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě jsem se bavil i u 3 dílu, ale zároven podotýkám že mě to už tak nebavilo jako výborná jednička. A tvůrcům vzkazuju, netočte 4 díl a skončete dokavaď Vás mám ještě rád. Příběh začíná pár let po druhém dílu ale divákům je to na prd protože každá postava co hrála v původních dílech vypadá uplně stejně, žádná větší změna. Herci byly výborní, neříkám že hrály bůh ví jak skvěle ale hrály co měly a pobavily mě a to obzvlášť Harris kterej mě svojí celou scénou naprosto dostal a to ho nijak nevyznávám. Pár nápadů bylo dokonalých(Wafflebot) a pár spadaly spíše do nuceného humoru který mi přišel trapnej(scénárista neví kam dál tak nechá hlavního hrdinu sestřelit Santu Clause). I přes všechny neduhy jsem se bavil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)

Reklama

Reklama