Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trojka si mi nepáčila až tak, ako prvý diel, ale určite si ma získala viac, ako druhý diel. A to predovšetkým vďaka umiestneniu deja do vianočného času (zo začiatku to pripomína VIANOČNÉ PRÁZDNINY s Chevym Chaseom, ale postupne od línie „veľa čudákov v jednom obrovskom vianočnom dome“ upustí, keďže Trejova rodina má len cameo a následne sa hrdinovia vyberú do ulíc), strieľaniu si zo samej seba (narážka o Bielom dome v súvislosti s Kalom Pennom), jemnou nostalgiou (White Castle!) a obmedzeniu nechutností (aspoň v porovnaní s prehnanou dvojkou). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar pořád fungujou. Občas jsou vtípky sice moc přehnaný, ale co bysme chtěli od filmu kde Danny Trejo hraje tatíka co pěstuje stromky? A některý scénky jsou fakt povedený, jako vždy nezklamal hlavně NPH. Jeho vyhození z nebe je dokonalý. Další rozhodně povedená součást je Wafflebot. takže to rozhodně stojí za podívání, ale nečekejte od toho nějaký velký ambice. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vánoce po "haroldukumarovsku". Místo vánočních dárků se bude rozdávat převážně hrubozrnný humor, pro který je tahle dvojka známá. S Haroldem a Kumarem se setkáváme v období, kdy už spolu nekamarádí. Harold je ženatý s hispánskou kráskou a jeho tchán ho nerespektuje z jistých rasových důvodů, a oproti tomu Kumar stále vydatně hulí kvalitní matroš a vzpamatovává se z rozchodu se svojí přítelkyní. Netrvá to dlouho a tajemný vánoční balíček nerozlučnou dvojku zase svede dohromady. A když navíc shoří sváteční jedle, kterou Harold dostal od svého tchána darem, je to sakramentský důvod, jak o Vánocích prožít noční jízdu plnou karambolů, trapasů, obscénností a bláznivého humoru, který umí namíchat a podat dvojice Kal Penn a John Chu velmi osobitě a originálně. Když jim navíc zdatně sekundují Elias Koteas jako obávaný ruský mafián, Danny Trejo jako obávaný tchán a dále Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz, Melissa Ordway a Neil Patrick Harris v roli sebe sama, je na komedii plnou 3D efektů radost pohledět. Jenže eskapády jsou někdy až nepříjemně nevypointované a divák čeká při každém vtipu, že se umlátí smíchy. Není tomu tak. Nedal se však u třetího pokračování očekávat ohňostroj vtipů a nápadů. Každý ohňostroj jednou skončí, a i tady je ke konci filmu cítit docházející invence. Nebylo to tak výrazné, abych šel s hodnocením dolů. Harold & Kumar dokáží povýšit i méně fungující gagy, a pak se tolik nehledí, jak byl gag trapný. Je sice dávno po Vánocích, ale s prima dvojkou kámošů na celý život, se teprve dají slavit pořádně zábavně a zhuleně. 70% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)
  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)
  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama