Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ještě horší než ten první film. Pro jistotu už se nezpívá ani česky, takže dětský divák jde tentokrát stranou úplně. Příběh debilní jak nikdy. Všichni padají, sádrují se a padají. Čipmanci jsou ve škole za hvězdy a holky z nich tečou. Jak jen je to skvělý film... Opravdu nejde o moji krevní skupinu. Těšil jsem se na dobré písničky, ale tech tu už opravdu moc není. A naivita tvůrců nezná mezí, protože následuje ještě další díl... Vrchol všeho v tomto dílu je, kdyý se v ZOO u ohrádky surikat stává voliéra pro orly. Debilita nezná mezí... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu viditelný pokles kvality směrem dolů. Zároveň i fatální pokles věkové hranice, která se snad blíží k nule, poněvadž podobně dětinský film jsem dlouho neviděl. Jediná kladná hvezdička celého filmu spočívá ve skotačení Alvina a jeho kamarádů. Ostatní je děsně nelogická a nudná omáčka, která vaří stále to stejné dokola. Podobné filmy: Alvin I / G-Force [25%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Spievajúce veverice. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri veveričie samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Ufff, to už bolo na mňa naozaj veľa. Horko ťažko som to predýchal. * ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama