Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na klasickou romkom s Jennifer Aniston v hlavní roli? Ano? Tak si vyberte jinou. Protože ona sice hraje jako v celé řadě svých romantických komediích, má vyladěný styl, je milá, roztomilá, trhlá, její mikrosvět funguje. Ale příběh jejího protějšku je úplně z jiného filmu o velkých bolestech zármutku a potlačených citech. Síla, s jakou Aaron Eckhart hraje svého vdovce by směle mohla v jiném filmu konkurovat například Zrození s Nicole Kidman. A dohromady to bohužel nefunguje ani omylem. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v lásce se meze nekladou, ale pokud jde o filmové zpracování romantického námětu, měla by ústřední dvojice jistá kritéria splňovat. Alespoň to, že to mezi nimi bude jiskřit nebo si na to tedy budou hrát. Tady to neklapalo ani na druhý, ani na třetí, ba ani na žádný další pohled. Jennifer Aniston mám rád, ale Aaron Eckhart mi k ní prostě neseděl. Navíc ona vedlejší, tedy aspoň si myslím, že byla vedlejší, "oukej" část byla dojemnější než celá love story. 40% ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jako oddychovku, což se také podařilo. Nicméně na mě byl tento film zbytečně dlouze natahovaný, mít klasických 80 minut by mu dle mého slušelo mnohem víc. Sice se zde objevili vcelku zajímavé charaktery, příjemné obsazení a z počátku slušný děj, ale i přesto mi to přišlo chvílemi dost fádní. Pro mě bohužel podprůměr (Viděno: 03.09.2010) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to škoda a velké plýtvání kvalitními herci. J. Aniston je pořád nádherná ženská, ale tady byla její krása doslova ubita. A. Eckhart je fajn herec a sympaťák, ale tady se moc neukázal. Více potěšili M. Sheen a J. Greer. Film jasně tratí na volbě tématu, což je vypořádávání se se smrtí blízké osoby. I když to mohlo být dobré drama, komedie je z toho k ničemu a téma smrt jen nahlodáno.... Jde o velký tlak na emoce a až přehnané snažení diváka dojmout a rozplakat. To je obrovské mínus filmu. Jak to dopadne tušil asi každý... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pohled připomíná ženu, která to ve snaze udělat na své okolí nejlepší dojem přežene s botoxem. Snímku chybí přirozenost a lehkost. Hezounci Eckhart a Aniston jsou sice na první pohled dokonalí, ale tak nějak sterilní a romantickou jiskřivou atmosféru se jim přes veškerou snahu vykřesat nedaří. Možná to souvisí s příliš úpornou snahou o dojímání, i s tím, jak se film pokouší dostát představám usedlého amerického středostavovského publika o romantickém partnerském vztahu. Přílišným ukotvením v americké společnosti posedlé hledáním úspěšných receptů na cokoli (v tomto případě na vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka) trpí i výběr profese mužského hrdiny. Suma sumárum jde o neobjevnou, snadno zapomenutelnou záležitost, která nestojí za hlubší pozornost. Celkový dojem: 40 %. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)

Reklama

Reklama