Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

Dado 

všechny recenze uživatele

Tuctová komédia, miestami určite vtipná, no vo viacerých prípadoch aj trápna a to najmä v hysterických a ukričaných výstupoch Kate Hudson a Anne Hathaway, ktorú mám osobne ako herečku veľmi rád, no to si ju radšej pozriem v Denníku princeznej. Každopádne, ako jednohubka na večer, ktorej chuť sa veľmi rýchlo vytratí, tento film určite neublíži. (45%) ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla prvně, nijak zásadně mě nevzal, možná proto, že jsem na něm byla sama v kině (myslím tím úplně sama v celém kinosále), nicméně je to koukatelná romantická komedie a občas se k němu vracím, když chci nějakou oddechovku. Je to taky pěkný příběh o přátelství, to je možná zajímavější, než romatická a komediální linka dohromady. Jinak to není žádný zázrak, ale na shlédnutí s nejlepší kamarádkou je ideální :) ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Válka nevěst je pohodový filmek na odlehčení po všech těch dramatech, kterými se to všude jen hemží, nic víc, nic míň. Každopádně místy to bylo srandovní, sem tam nápadité, na druhou stranu to bylo občas moc roztahané. Nic velkého jsem od toho nečekala a dostala jsem přesně to co jsem chtěla, trochu zábavy, u které si člověk nemusí zavařit mozek, aby se vůbec zasmál a odreagoval se u filmu, nad kterým nemusí přemýšlet, protože mu tam všechno šoupnou přímo pod nos, a mám z toho takový pocit, že to ani nic víc snad být nemělo, takže já sem spokojená. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Americká představa svatebního obřadu není sama o sobě nic vtipného, natož pak film o přípravě dvou takových monstrózit. Iritující? Možná. Zbytečné? Zcela určitě. Ale vtipné? Jen v rukou nadaného tvůrce, ošetřené bezprecedentně výborným scénářem. Gary Winick není moc nadaný a scénář, který dostal k dispozici, nebyl ani průměrných kvalit, tak jak to mohlo asi dopadnout? Nevábně. Navíc Kate Hudsonovou nemám rád ani malinko, takže klady hledám opravdu jen obtížně. 35% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, nemohl jsem čekat nic světoborného. A ani jsem nic světoborného, rozvalený na gauči u příbuzenstva po vydatném obědě, nechtěl. Přinejhorším tam bude má oblíbená Hathaway, říkal jsem si... Bylo to hrozný. Humor de facto nula (neřehtáte-li se tedy při pohledu na oranžovou Anne či Kate s modrými vlasy), příběh nula, romantika nula. Tak dokonale prázdný film jsem už, myslím, dlouho neviděl. A Kate Hudson ja hrozná herečka... 20% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 31. března do 24. června 2008. (Dlee)
  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)
  • Pro scénu, kdy se ve svatební den nevěsty poperou, měly herečky připraveny celkem čtvery svatební šaty. Všechny šaty měly jiné zpracování, ale s tak nepatrnými odlišnostmi, že to ve filmu nejde poznat. Stejně tak Nateův (Bryan Greenberg) oblek při zkoušení není tentýž jako na svatbě. (Patw)

Reklama

Reklama