Reklama

Reklama

Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po uzdravení ho starý přítel Connor Wells (Steph DuVall) najme jako bodyguarda pro jeho dceru Nikitu (Liezl Carstens). Roland tedy odjede do San Antonia v Texasu. Connor je bohatý podnikatel, kdysi byl také policistou a Rolandovým kolegou. Když Roland odvede Nikitu do nočního klubu, kde se má setkat se svým přítelem Masonem, všimne si podezřelého muže. Věci se seběhnou tak, že Mason Nikitu zavede do léčky a unesou ji. Roland sice několik únosců zabije, ale Nikita je i tak pryč. Dá se do jejich pronásledování, aby Connorovu dceru zachránil a ochránil. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dýchavičná, ledabyle zrežírovaná slátanina, v níž džejárův klobouk položený na Seagalovi hlídá jistou anorektickou fiflenu. Při střelbě se komicky pohybuje ve zcela jiném kmitočtu, než zbytek osazenstva na place (Steven, ne ten klobouk), boj na tělo zabere všehovšudy 53 sekund (v nich je 106 střihů) a nakonec jednomu protivníkovi změří tep zevnitř krku, aniž by si jako kvalifikovaný senzibil umazal ruce od krve. Je to smutné, ale mistr aikida dospěl do stavu, že i zenit své kariéry už zná jen z vyprávění.. Mimochodem, všimli jste si, že jsem se zdržel už opravdu trapných poznámek na jeho fyzickou konstituci? Žádné „mělo se to jmenovat Hlídač špajzu, nebo Hlídač s kalhotami číslo 64“, žádné „zaslouží si to méně hvězd, než je počet brad hlavního představitele“, či „tenhle bodyguard by při klusu vedle prezidentské limuzíny dostal infarkt do 30 vteřin.“ Stálo mě to hodně odříkání, ale jak je vidět, udržel jsem se.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak po delší době zase film se Seagalem,na kterej se dá v pohodě koukat.Tvůrci filmu to dokázali ukočírovat,takže Seagal neběhá,neskáče,nedělá pomocí dvojníka přemety a otočky,jako to v některejch filmech bylo,ale hlavně střílí a rvačky jsou natočený dobře,tak aby byli vidět hlavně ruce.Dějově je film dobrej a i když Seagal nikdy hrát jako herec nebude,a kamennej výraz mě někdy sere,dám filmu 60%. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Ochranca s v rámci akčného ochrancu naozaj ochránil a "pohlídal" si kvalitu filmu, ktorá nestúpla na vysokú úroveň, ale zároveň neklesla pod priemer. Steven Seagal má v tomto filme zaujímavú úlohu, príbeh je dobrý a zápletka nieje príliš originálna, ale Seagal tomu istú originalitu a čaro dodáva. Spracovanie filmu ma extra neoslovilo, najmä prostredie kde sa film odohrával. Aj akčné scény sa mi tu páčili. Celkovo dobrý film. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozne megabrakove filmy kategorie ODPAD (kam drviva vacsina Seagalovej produkcie poslednych 20 rokov patri) sa delia na viacero typov: 1) zle - skratka a jednoduche zle 2) tak zle, az su dobre [poznate to, ed wood-ovsky syndrom] 3) tak zle, az su znova zle [meta-zle ci zle na druhu - vyssia uroven prisernosti] 4) ultimatny bullshit [takmer alebo bezvyhradne nepozeratelne] a napokon 5) The Keeper [Ochranca] ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Steven zhubnul, potrénoval chvaty, rozšířil svůj herecký rejstřík o úsměv a natočil film, který je jedním z těch lepších v jeho filmografii. Hlídač je v podstatě osekanou variací na Scottova Muže v ohni s tím, že příběh má nečekaně hlavu a patu a konečně zase vidíme v akci (místo šikovného střihače a dubléra) přímo Stevena Seagala. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V scéne, kedy Nikita (Liezl Carstens) hádže do seba miešané drinky je oblečená v čiernych šatách. Lenže počas zvracania pri limuzíne ich má už ružové. (johnsnow)
  • Film se natáčel v létě 2009 ve městě Santa Fe v Novém Mexiku v USA. (ssfan)

Reklama

Reklama