Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na první Hatchet vzpomínám jako na příjemnou komediální hororovou jednohubku. To samé jsem očekával od druhého dílu, tyto požadavky se mu bohužel splnit nepodařilo. Buď mi před čtyřmi lety k žánrovému uspokojení stačilo méně, anebo opravdu nastal výrazný kvalitativní propad. Respektive spíš propad zábavnosti a sympatičnosti, relativní srajda (chtěná) byla i jednička. Jako jedinou pozitivní věc na tomhle kvazihororu vidím nadprůměrnou krvavou odvážnost v druhé polovině, ale na druhou stranu - vzhledem k tomu proklamovanému "uncut and unrated", je to ještě celkem čajíček. Jinak tu jsou samé zápory. První polovina, v níž se VŮBEC NIC zajímavého neděje, je jasným aspirantem na přeskočení. Znechutila mě tak, že jsem upadl do stavu naprosté apatie, takže už ani druhá, akčnější polovina neměla šanci výsledný dojem zachránit. A k těm vraždám - ty jsou tak originální, až jsou trapné. Adame Greene, kašli na to, serióznější Frozen ti slušelo víc... 3/10 ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý, že pokus vytvořit z Victora nového Jasona se tak úplně zadařil, nicméně - i Jason měl slabší filmy. Úvodní vražda se střevy nemá chybu, ale pak se až do 50. minuty jen kecá, a to by Adam Green mohl jako fanoušek vědět, to nefunguje. Celá složitá intrika kterak dostat k Victorovi ty správné oběti zabírá zbytečně mnoho času, a každému divákovi slasheru je navíc stejně předem jasné, že se v reverendu Zombiemu v těch plánech nevyhnutelně něco musí pokazit. Závěrečný masakr sice je poměrně cool, a má několik docela originálních gagů, ale celek na mě působí nevyhnutelně dojmem, že kromě tentokrát se prostě k festivalu různých zabití nepodařilo vytvořit odpovídající vatu... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní jako první díl. Gore efekty jsou luxusní a nejvíce mě pobavilo dosti šílená šuka*í scéna. Adam Green celkově má dobré gore nápady. Za zmínku stojí třeba asi dvoumetrová motorovka nebo krásná jízda půlky hlavy po stole. Takové filmy vyhledávám a po dlouhé době jsem z hororovou komedií spokojen. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Som milo prekvapený. Z prvého dielu si pamätám akurát tak veľké nič a to tiež o niečom svedčí, ale na Hatchet II som sa tešil. Nakoľko neviem posúdiť kam sa filmu posunul či neposunul, môže byt moje zhodnotenie kapánek mimo, hold je mi to jedno. Pri Hatchet II som sa bavil a to aj napriek tomu, že sa tam trištvrte filmu skoro nič nedeje a záver je ako z učebnice hororových b-éčok. Čo, ale filmu nahráva je charizmatický a večne coll Tony Todd a moja hororová princezná Danielle Harris. Títo dvaja, nechcem napísať, že ťahali celý film(pretože taká Danielle bola strašne nevyužitá a okrem záverečného FUCK YOU! nič nepredviedla), ale dopomohli tomu, aby som sa preorientoval na frekvenciu Adama Greena. Rejžo po serióznom Frozen, opäť oživil mytológiu okolo Victora Crowleyho a celé je to... tupé. Gore, najväčší klad filmu je originálne a pri scéne odzadu :) som proste nemohol. Napriek všetkému, palce hore. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama