Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Po jedničce která mě maximálně bavila díky vtipným postavám a hromadě górů, jsem se opravdu těšil na pokračování. Bohužel i přes to že gore je tu vtipnější a brutálnější, tak jinak v jiných ohledech je dvojka bohužel slabší. To jak v humoru, který tu ne vždy funguje ( i když je tu pár dobrých džouků). Příběh je prakticky jen kopírka toho co bylo minule, jen s jinými postavami (méně zábavnými) a s první půlkou která drhne. Důvod ale proč tomu dávám 3/5 je díky hlavně povedenému góru a pořád příjemné míře zábavnosti, která hlavně přijde v hod na večer kdy si chcete užít krvavé jatka. Tak uvidíme zda trojka lepší. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Druhý diel nieje lepší po stránke gore efektov, čo by ste od pokračovania čakali. Sú tu lepšie postavy a hlášky. Družina vydávajúca sa do smradľavých močiarov zistiť, čo je pravdy na legende Victora Crowleyho ( teda z výnimkou tých, ktorý ju zažili na vlastnej koži ), je naozaj plná tých pravých grotesktných postáv, ktoré sa na titulnej sekere budú vynímať s ladnosťou. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)

Reklama

Reklama