Reklama

Reklama

Jamie Bamber (Battlestar Galactica) je hrdinou děsivého pokračování, které začíná tam, kde původní Puls skončil. Mrtví si prostřednictvím mobilních telefonů a wi-fi sítě našli cestu zpět do našeho světa. Každý kdo přežil se v touze uniknout ukrývá v odlehlých oblastech. Když se ztratí malá holčička, její otec a matka musejí projít městem mrtvých, aby objevili hrůznou pravdu. Intenzivní, napínavý a děsivý Puls 2 vás bude strašit od začátku až do šokujícího konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Potřebuju pomoc..... Je to zpočátku strašně zmatené a chaotické. Zněť těchto scén nechápu a snaha o uměleckou kameru to jen zhoršuje. Tupé dialogy a nepovedený hudební doprovod. CITÁT - Ach Bože, slituj se nad námi........ Po celkem povedeném prvním příběhu je tohle už celkem podprůměrný odvárek. Pár lekaček, několik dobrých záběrů a zvláštní konec to však ještě drží trochu při životě. CITÁT - Mám v plánu zachránit svět.......... ()

Luki.V 

všechny recenze uživatele

Film je zajímavý už jen díky tomu že z minimálním rozpočtem byl natočený kompletně před greenscreenem a veškerá pozadí jsou navsrtvené digitální obrazy a fotografie. I příběh (tedy to co z něj zbývá) je zajímavý a nebýt zbytečných odboček jako sex s duchem byl by film stravitelnější. Už tak ale jde o zajímavý experiment s obstojnou atmosférou. Greenscreen jde z většiny scén cítit na sto honů a někdy je to přímo do očí bijící ale k tématu filmu se tenhle přístup zvráceným způsobem hodí. Do šedých procent imho film nepatří ale že by se jednalo by´t o průměrný zázrak to taky ne. Jak jsem napsal, zajímavý experiment ve kterém více věcí spíše nefunguje ale to film nebrání být zábavný. O dvě třídy lepší a zábavnější než Feast 2: Sloppy Seconds. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po nic moc ale ne vyloženě špatném prvním dílu jsem si říkal že dám šanci tomuhle pokračování a nechtěl jsem si připustit že film má jenom 29% ale po první půlhodině jsem si řekl "A kurva". Takže film točil Soisson který má na kontě pro mě ve skrze podprůměrné filmy, a k tomuhle si můžu připočíst i to že jeho další filmy nechci vidět(ale minimálně jeden mě ještě čeká). První co mě totálně nasralo byly ty divný efekty pozadí, nejenom že vypadaly lacině ale bolely mě po nich oči. Další věc co mě štvala bylo to že jsem se nelekl a ani jsem neviděl jediný náznak toho že by se člověk měl leknout či být vyděšen. Spotřební srajda na kterou rychle zapomenu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho jsem na to jen nechápavě zíral a snažil se pochopit, co to vlastně sakra sleduji. Ono se to totiž zároveň o něco snaží a zároveň je to na úrovni filmů Neila Breena - strašně amatérská kamera a efekty, otřesné herecké výkony (až tedy na Leeho Adamu, ten jediný tu skutečně něco hraje, ale o to víc je šokující ten fakt, že vůbec hraje v něčem takovém), naprosto nahodilý vývin děje, naprosto nesmyslně vysvětlená funkčnost nákazy, pak tu všechny postavy mají iq maximálně okolo 40 a jednají za každé situace úplně idiotsky, jako by žádná apokalypsa nebyla... Vypadá to prostě otřesně. Nicméně musím uznat, že když jsem si konečně zvykl na to, jak to celé vypadá, mělo to ve finále celkem podmanivou atmosféru a pak ještě ta sexuální scéna měla aspoň zajímavý nápad. Plus je to celé vlastně road movie. Takže nějaké klady tu nacházím, ale ani ty nezachrání všechno to špatné, co tu je. Víc jak hvězdičku si to nezaslouží ani omylem a fakt je mi líto Bambera, že chudák vlezl do takové chujoviny... 1* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od video sequelu průměrného remaku asijské duchařiny jsem věru moc nečekal, neboť horší přívlastky, než jsem právě použil, si lze u hororu jen stěží představit. Tenhle film se mi tu ani nechce moc rozebírat, protože za to prostě nestojí, už takhle jsem jím zabil 90 minut. Scenárista, stejně tak jako tvůrce speciálních efektů, by zasloužil ránu mezi oči, pro některé z herců by takové řešení pak bylo ještě přespříliš civilizované. Na úplný odpad to není, ale moc nechybělo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v amerických státech Texas a Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama