Puls 2: Posmrtný život (video film)

Pulse 2: Afterlife

Horor

USA, 2008, 85 min

Joel Soisson

Elia Cmiral

• J*A*S*M

Od video sequelu průměrného remaku asijské duchařiny jsem věru moc nečekal, neboť horší přívlastky, než jsem právě použil, si lze u hororu jen stěží představit. Tenhle film se mi tu ani nechce moc rozebírat, protože za to prostě nestojí, už takhle jsem jím zabil 90 minut. Scenárista, stejně tak jako tvůrce speciálních efektů, by zasloužil ránu mezi oči, pro některé z herců by takové řešení pak bylo ještě přespříliš civilizované. Na úplný odpad to není, ale moc nechybělo.(21.9.2008)

• 2-Xtreme

Žiaden dej. Žiadna atmosféra. Otrasné herecké výkony. Odveci pokračovanie slubného námetu a slušného prvého dielu(65%). Neveril som, že tento rok ešte uvidím horší horor než remake April Fool's Day(2008).(30.11.2008)

• mysiak

Celé to zamierilo nekompromisne ku jednej veľkej sračke..ktorá ešte vyzerá celá lacno, amatérsky, a hlavne pred pozadím..čo je maximálne trápne...(17.6.2010)

• Dubro

Joela Soissona úspech(?) hororu "Pulse" (kde vystupoval ako producent ) zrejme pripravil o zbytok zdravého rozumu a pustil sa nielen do scenára, ale i do réžie pokračovania. Nie je jasné, kde na to zobral odvahu a peniaze, ale výsledok nemá cenu ani toho DVD, na ktorom to vyjde. Film je použiteľný len ako príklad, kadiaľ cesta nevedie. Žiada si to ohodnotiť odpadom, ale videl som Joelove foto na Imbd, prišlo mi ho ľúto a tak dávam hviezdu aspoň za scénu na benzínovej pumpe.(21.9.2008)

• honajz

Dvě hvězdy jen za Lee Adamu a asi dvě zajímavé scény. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/puls-2.html(1.6.2010)

• Tereza666

PROBOHA!!! Tak trapný, stupidní a idiotský film jsem teda dlouho neviděla. Děsná nuda a navíc ty efekty, film mě přišel amaterský. CELKOVE: HUMUS ROKU 2008!(15.10.2009)

• Danny F.

Úplně, ale úplně bez jakékoliv atmosféry. Hrozně nudné a primitívní rádoby horor. Jde o ostudné pokračování. 25%(25.5.2011)

• Benjamin-L

Zbytečné natočení tohoto filmu.(30.7.2009)

• Anticque

Naprosto zbytečné pokračování. Kdo si myslí, že po slušně vydařeném remaku Kairo přijde další dobrá vlna duchařské kvality tak bude na omylu. Už to, že Pulse 2 je určen pouze jako Video film jasně značí, že to vzali s úmyslem z toho vytřískat ještě nějaký ten dolar ale snažili se být skromní s rozpočtem, s hercema, kterých je tu opravdu jen pár a o efektech nemluvě. Naprosto debilní scénář jasně ukázal, že pokud se američani nemají kde chytit původní předlohy (většinou z asie) tak jsou upřímne v prdeli. Tím že natočí nudný filmec a do něj vloží 3 duchy, který blikaj jak když Vám dodělává zářivka, tím fakt asi nenadchnou. Prostě zase jen pokračování, které vylezlo z kanálu na povrch.(19.10.2008)

• Testament

Boha jeho!!!! První díl nebyl sice nic extra, ale za takovéto pokračování by si tvůrci zasloužili zašlapat hezky "six feet under". Hovadský děj. Poprvé mě nejaký film vyloženě otravoval tím, jak je v něm použité zelené pozadí. Proboha, to byl rozpočet tak malý, že se musím dívat, jak se herec pohybuje ve srubu-a že to vlastně není srub, ale jedna fotka???? Triky a herecké výkony? Ne, od tohoto fakt pryč. Hnus, děs běs.(20.12.2010)

• !Malak-11!

Oproti prvnímu dílu katastrofa...nefungující film....špatné obsazení....vlastě špatně je celý film, jen jsem se občas lekl a proto ta 1 hvězda.(5.1.2011)

• ViktorEl

Oproti pozerateľnej a celkom dobrej jednotke je tento diel nudný, blbý a zbytočný. Neviem či sa vôbec pustím do tretej časti. 10%(3.7.2010)

• oveckaoa

Totální chaos oproti prvnímu dílu hrůza.(1.6.2010)

• Luki.V

Film je zajímavý už jen díky tomu že z minimálním rozpočtem byl natočený kompletně před greenscreenem a veškerá pozadí jsou navsrtvené digitální obrazy a fotografie. I příběh (tedy to co z něj zbývá) je zajímavý a nebýt zbytečných odboček jako sex s duchem byl by film stravitelnější. Už tak ale jde o zajímavý experiment s obstojnou atmosférou. Greenscreen jde z většiny scén cítit na sto honů a někdy je to přímo do očí bijící ale k tématu filmu se tenhle přístup zvráceným způsobem hodí. Do šedých procent imho film nepatří ale že by se jednalo by´t o průměrný zázrak to taky ne. Jak jsem napsal, zajímavý experiment ve kterém více věcí spíše nefunguje ale to film nebrání být zábavný. O dvě třídy lepší a zábavnější než Feast 2: Sloppy Seconds.(12.10.2008)

• Scenixia

Co bylo dobré v prvním dílu, se tady už stává trapnou záležitostí. Velice slabá "duchařina".(1.6.2010)

Vidno v tomto snímku tú "lacnotu", ale pozeral som to po tme, večer a nie som zvyknutý na duchoviny... ale tak bavilo ma to celkom, dal by som dve ale tá scéna, cca 5 minút pred koncom, ma vydesila riadne, takže tri. 50% Uvidíme čím trojočka prekvapí...(21.7.2010)

• Palizer

What the hell was that? Na prvu cast sa dalo celkom pozerat, aj ma to bavilo, ale toto coje? Na tomto filme je asi vsetko strasne ,nic kladne priam smiesne a amaterske! Neviem, ako sa mohol dat este niekdo nahovorit na pokracovanie. Co dodat: 28% si tento film urcite nezasluzi je to ODPAD!!!(9.1.2011)

• Solinek

Film naprosto o ničem, vydržel jsem 20minut, k prvnímu dílu má hodně daleko!(12.6.2010)

• vojtik.sup

Po shlédnutí prvního dílu jsem si myslel, že se budu aspoň trochu bát, ale marně. Puls 2 byl podle mě pouze do počtu, aby se tvůrci mohli chlubit dalším dílem. Opravdu nic neříkající blbost!(30.8.2011)

• Boudyy

Proč vlastně tato * hvězda? Ani nevím. Možná proto, že kdybych dal odpad!, už nadoživotí bych litoval, že jsem u tohoto s prominutím srance seděl 85 minut, které mi už nikdy nikdo nevrátí.(19.11.2011)

<< předchozí 1 2