Reklama

Reklama

Jamie Bamber (Battlestar Galactica) je hrdinou děsivého pokračování, které začíná tam, kde původní Puls skončil. Mrtví si prostřednictvím mobilních telefonů a wi-fi sítě našli cestu zpět do našeho světa. Každý kdo přežil se v touze uniknout ukrývá v odlehlých oblastech. Když se ztratí malá holčička, její otec a matka musejí projít městem mrtvých, aby objevili hrůznou pravdu. Intenzivní, napínavý a děsivý Puls 2 vás bude strašit od začátku až do šokujícího konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Anticque 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování. Kdo si myslí, že po slušně vydařeném remaku Kairo přijde další dobrá vlna duchařské kvality tak bude na omylu. Už to, že Pulse 2 je určen pouze jako Video film jasně značí, že to vzali s úmyslem z toho vytřískat ještě nějaký ten dolar ale snažili se být skromní s rozpočtem, s hercema, kterých je tu opravdu jen pár a o efektech nemluvě. Naprosto debilní scénář jasně ukázal, že pokud se američani nemají kde chytit původní předlohy (většinou z asie) tak jsou upřímne v prdeli. Tím že natočí nudný filmec a do něj vloží 3 duchy, který blikaj jak když Vám dodělává zářivka, tím fakt asi nenadchnou. Prostě zase jen pokračování, které vylezlo z kanálu na povrch. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po nic moc ale ne vyloženě špatném prvním dílu jsem si říkal že dám šanci tomuhle pokračování a nechtěl jsem si připustit že film má jenom 29% ale po první půlhodině jsem si řekl "A kurva". Takže film točil Soisson který má na kontě pro mě ve skrze podprůměrné filmy, a k tomuhle si můžu připočíst i to že jeho další filmy nechci vidět(ale minimálně jeden mě ještě čeká). První co mě totálně nasralo byly ty divný efekty pozadí, nejenom že vypadaly lacině ale bolely mě po nich oči. Další věc co mě štvala bylo to že jsem se nelekl a ani jsem neviděl jediný náznak toho že by se člověk měl leknout či být vyděšen. Spotřební srajda na kterou rychle zapomenu. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je slabšie ale dá sa pozrieť. Hudba je nudná. Herecké výkony sú priemerné. Príbeh sa točí okolo jednej rodiny. Zmena je fajn ale je to slabo spracované. Pri 85 min sú charaktery postáv slabo spracované. Pokračovanie odporúčam iba ľuďom, ktorý majú radi horor a neprekáža im slabé spracovanie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od video sequelu průměrného remaku asijské duchařiny jsem věru moc nečekal, neboť horší přívlastky, než jsem právě použil, si lze u hororu jen stěží představit. Tenhle film se mi tu ani nechce moc rozebírat, protože za to prostě nestojí, už takhle jsem jím zabil 90 minut. Scenárista, stejně tak jako tvůrce speciálních efektů, by zasloužil ránu mezi oči, pro některé z herců by takové řešení pak bylo ještě přespříliš civilizované. Na úplný odpad to není, ale moc nechybělo. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Joela Soissona úspech(?) hororu "Pulse" (kde vystupoval ako producent ) zrejme pripravil o zbytok zdravého rozumu a pustil sa nielen do scenára, ale i do réžie pokračovania. Nie je jasné, kde na to zobral odvahu a peniaze, ale výsledok nemá cenu ani toho DVD, na ktorom to vyjde. Film je použiteľný len ako príklad, kadiaľ cesta nevedie. Žiada si to ohodnotiť odpadom, ale videl som Joelove foto na Imbd, prišlo mi ho ľúto a tak dávam hviezdu aspoň za scénu na benzínovej pumpe. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v amerických státech Texas a Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama