Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (174)

ic 

všechny recenze uživatele

Film za moc opravdu nestojí, a taky donedávna jsem zde měl hodnocení jen 1*, ale pak jsem na internetu slysel zajímavou melodii, přemýšlel jsem odkud jí znám a měl jsem to, je to z tohoto filmu. A to je už hodně dávno, co jsem ho viděl. Co do hudby melodii etc to opravdu stojí za pozornost. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O dost horsi nez prvni dil, za coz nemuze Whoopi Goldberg, ktera hraje opet dobre, ale hlavne scenar. V podstate se deje to same co v prvnim dile az na to, ze misto sester uci parchanty. Navic tu uz chybi ta kriminalni zapletka z prvniho dilu a misto toho do toho cpou moralni kecy. Aspon ze pisnicky jsou stejne chytlavy jako v jednicce. Proste uz to neni tak zabavny, ale porad to je pohodova podivana, kterou bych rozhodne mezi 200 nejhorsich filmu nedal. A otec Thomas rulezz. ()

Reklama

MARLENE.DAFT 

všechny recenze uživatele

Když mě to prostě baví. (respektive jako menší hrozně moc bavilo!) Sestra v akci není veledílo, ale ani to není žádný hloupý mainstreamový počin. Whoopi Goldberg je v roli jeptišky naprosto BEZCHYBNÁ a už jen pohled na ni mi dělá úsměv na tváři. Atmoféra kolem zpěvu a pěvecké soutěže je také povedená, ostatní jeptišky jsou jednoduše legrační, a zkrátka já nevím, co bych na odpočinek a dětem, doporučila jiného. ()

PRASÁK 

všechny recenze uživatele

Volný pokračování komedie „Sestra v akci” opět s Whoopi Goldberg coby zpěvačkou Deloris Van Cartier v hlavní roli. Oproti prvnímu dílu se tentokrát barová zpěvačka Deloris Van Cartier rozhodne pomoci jeptiškám s jejich problémem a vodchází dobrovolně do klášterní školy, kde má nastolit pořádek ve třídě plný neukázněnejch výrostků. Jak se jí to podaří? To zjistíte, když se na tenhle film kouknete. Natočil jej černej americkej režisér a taky herec Bill Duke, kterej má na svědomí spousty TV-seriálů a TV-filmů, jako i celovečerních filmů: Poprask v Harlemu, Tajná mise, Když mi odejdeš, Gangster, Odhalení nebo Na rozcestí. Pokud jde vo jeho hereckou dráhu, jeho černá hlava zazářila ve snímcích Komando, Země nikoho, Predátor, Pták na drátě, Odplata, Lovec policajtů, Červený drak, Velký třesk či Příležitost dělá zloděje. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Převážně televizní režisér Bill Duke sice příliš "neujel", ale tak zbytečné pokračování aby člověk pohledal. To je taky hlavním jmenovatelem - zbytečnost. Scénář je naneštěstí plný klišé, přehrávání v některých vedlejších rolích je opravdu těžko uvěřitelné a jako celek to moc nedrží pohromadě. Viděl jsem i daleko horší pokračování, to však tvůrce příliš neomlouvá. Tenhle "Back in the Habit" se jednoduše neměl konat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Keď otec Thomas hovorí sestrám, že Deloris je zabávačka v Las Vegas, sestra Mária Robert zdvihne ruky k svojej tvári. Hneď na to ich má ale zložené po boku tela. (martin1m2)
  • V scéne, keď deti dajú Deloris na stoličku lepidlo a ona sa pozerá cez dvere, v dolnom rohu si môžete všimnúť nápis "ass" z názvu "music class", ktorý je prelepený. Keď však otvorí dvere, aby vošla dovnútra, nápis "music class" je úplne čistý a celý. (martin1m2)
  • V prvom filme nosí sestra Mária Robert iný habit ako ostatné mníšky. To preto, že je novicka. Pozornému oku neujde, že aj v pokračovaní stále nosí habit novicky, aj keď už uplynulo niekoľko rokov. Nejde o žiadnu chybu, pretože ak sa mníška necíti byť pripravená stať sa plnohodnotnou mníškou, môže byť novickou, ako dlho chce. (martin1m2)

Reklama

Reklama