Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don (Shahrukh Khan) se vrací v pokračování filmu Don z roku 2006. Vychytralý zločinecký boss, který dokáže své protivníky přemoci nejenom zbraněmi, ale i mazanými podfuky, se tentokrát nechá zavřít do vězení, aby se setkal se svým bývalým zrádným spojencem Vardhaanem (Boman Irani). Vardhaan Dona nenávidí, protože kvůli němu se dostal za mříže. Nakonec se ale nechá přesvědčit ke společné akci, krádeži matric eurobankovek z přísně střeženého peněžního ústavu v Berlíně. Na misi nebude nouze o přestřelky, pěstní souboje, výbuchy a automobilové honičky. Don má stále v zásobě pořádnou dávku triků, které ho dokáží dostat i z neřešitelných situací. Navíc znovu potká Romu (Priyanka Chopra). Dívka se dala k policii, ale přesto se zdá, že pro sebe zločinec Don a představitelka zákona Roma mají jistou slabost. (rikitiki)

(více)

Diskuze

Stupet

Stupet (hodnocení, recenze)

Gaja Gamini

Musím s tebou souhlasit, že Shahrukh je vynikající herec. V jedničce jsem byla tedy dost špatná z toho, že hraje záporáka. Ale věřila jsem mu každou vteřinu jeho hereckého výkonu, stejně tak jako v jiných jeho rolích.

Stupet

Stupet (hodnocení, recenze)

Jednička Dona byla plná zvratů. Čekala jsem, že dvojka už nebude mít čím překvapit, ale spletla jsem se. Nebavila mě o nic míň, než jednička. V současnosti se natáčí trojka a už se jí nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, jak to skončí. Upřímně si myslím, že Don miluje Romu a ona zase jeho. Přála bych si, aby spolu skončili a Don se alespoň částečně polepšil. I když si nemyslím, že s ním mají tvůrci tento záměr :-D

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Když jsem viděl Dushman mera, tak jsem se na ten film hned přestal těšit :)

btw. Kdes to viděla? 

Gaja Gamini

Gaja Gamini (hodnocení, recenze)

Cože? Já ještě nenapsala?

Vzrušující, i když chvílemi předvídatelné. Po všech překvapeneních, které přinesl první Don, film téměř zklamává, ale co chybí do šoků je vynahrazeno skvělou skcí, zřejmě nejlepší za posledních pár let a rozhodně nejlepší mezi všemi superhrdiny a bodyguardy tohoto roku.

Co z DOna dělá skvělý zážitek je režie, kamera a přirozeně herecké výkony. Shahrukh je vynikající v každé vteřině. Priyanka je velmi dobrá, a i když nemá příliš mnoho prostoru, alespoň má co dělat, nerozdíl od Lary DUtty, které vypadá nádherně, ale tím to končí. Chemie mezi Donem a Romou je úžasná, lepší než v prvním díle, a člověk by jen rád viděl víc.

Jisté kameo slavné osoby bylo nečekané, ale tak torchu na nic.

Dushman mera by mělo zůstat jako odstrašující příklad hluboko v archivech. Zaplať pánbůh, že není součástí filmu, ale jen závěrečných titulků.

na příspěvěk reagoval Stupet

Reklama

Reklama