Reklama

Reklama

Babydoll je nešťastná dívka, které zemřela matka a ona musela zůstat v domácnosti se svým otčímem a mladší sestrou. Prakticky denně je bita a znásilňována. Své utrpení snáší v tichosti, dokud se otčím nepokusí znásilnit i její mladší sestru. V tom okamžiku vezme zbraň a vystřelí na něj. Kulka se však bohužel odrazí ode zdi a zasáhne její sestru ve vedlejším pokoji. Když dívka zemře, otčím zbaví Babydoll svéprávnosti a získá veškerý majetek. Babydoll je brzy po svém činu zavřena na psychiatrii ve Vermontu. Odtud se chce za každou cenu dostat ven. Má na to jen pět dní, protože pak jí bude provedena lobotomie... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 734)

Botič 

všechny recenze uživatele

Where is Zack´s Mind? O čem sní Snyderovy holčičky před lobotomii? Zprvu krutě snové andělské ozvy, kdy první desetiminutovka vydá maximum za celý film, který se jí už po zbytek stopáž marně (ne)snaží dohonit. V realitě proklatě sexy panenky, ale ve fantaskní rovině figurky vyzbrojené obrovskými penisy, kterými bez ustání a do roztrhání těla máchají nemotorně kolem sebe, jenže z toho milý Snydere sladké sny rozhodně neupředeš! Sucker Punch mohla být fantasy variace na Moulin Rouge, kde za každou mříží šlo do diváka prát Because We can can can. Vykřičený kabaret rozprostírající se na tom nejnečekanějším místě – v útrobách psychiatrické léčebny. Ale ani oči hlavní hrdinky, skrz ně vede cesta do jiných světů, tentokrát nestačily na to, aby utáhly celý tenhle neskutečný (animovaný) bordel do zdárného konce. Pod tím vším vizuálním nánosem potenciál JE, i myšlenkově jde Sucker Punch poměrně chytře do hloubky, ale zápory a scénáristické výstřelky převyšují klady. Snydere never sing me to slep like that. (Febio Fest 2011) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zack se má! Už v pětačtyřiceti letech mu studio dovolilo přenést na plátno své pubertální masturbační fantazie a navíc v orgastickém vizuálu. Partička ohyzdných, nezletilých bloncek s řasami tak dlouhými a tučnými, že každé frenetické mrknutí jim zanechává na čele podlitiny, bojuje v kožených minisukních katanami s draky, nemrtvými Němci a androidy. Prostě Savcův punč! No, Japonci se z toho poserou a obnošené, vakuově balené kalhotky hlavních hrdinek zajisté na Tokijské aukci zatáhnou celý rozpočet. Pokud by mi někdo nedefloroval dvaceticentimetrovou jehlou čelní mozkový lalok, tak bych nad tím za normálních okolností bez mrknutí oka zavřel poklop a spláchl. Avšak tato "Snyderova Fontána" je natočena tak, že boří hranici běžné mentální perverze a nutí jednoho uvěřit, že linie mezi totální pičovinou a zneuznanou genialitou je opravdu tenká. Nevím, jak k tomu došlo, ale ač bych se bezesporu raději nabořil do Carly Gugino, přistoupil jsem na Zackovu hru a pustil péro z ruky až po stodeseti minutách úchylného fantazírování o nesympatických šestnáctkách. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

KAŽDÝ MÁ SVÉHO ANDĚLA..... /// Stát se sirotkem – když máte šikovnýho otčíma – není nijak složitý. Proti tomu je bordel plnej sirotků oázou na nervy. Zvlášť, když máte přesně ty zbraně, který jsou potřeba. CO HLEDÁŠ? CESTU VEN! Děti (vyspělé...) bojující se svými démony. Videoklipová záležitost plná ,,seknoucí“ muziky, ve který se je na co koukat. Zajímavej příběh, mix fantasy šílenství a spousty akce, u který věrohodnost není na 1. místě. Protože LOBOTOMIE JE JEN ZAČÁTEK..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pochopím, proč se soused stal pěstounem několika dívek. 2.) Cítím se jako malej kluk, co sedí v rohu pískoviště, zatím co si všichni hrajou s jeho bábovičkama.. 3.) Nevím, že ta svině Hitler měl zombíky. 4.) Film, ve kterým je možný vraždit fašisty a ničit draky musí bejt zábava. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Zack Snyder, Steve Shibuya | Hudba: Tyler Bates, Marius de Vries | Produkcia: Deborah Snyder, Zack Snyder | Distribúcia: Warner Bros | Štúdio: Legendary Pictures, Cruel and Unusual Films | Rozpočet: 82 miliónov $ | Tržby: 89,792,502 $ || Ani J.K. Rowling nemala toľko fantázie počas siedmych dielov HP než koľko elementov je napráskaných do tejto sucker maškarády :D Snyder jednoducho srší nápadmy, ako obrazovými, tak aj v miešaní dobových prvkov. Je až neuveriteľné, ako ten celok mohol udržať v rovine fungujúceho thrilleru s gradačnou tendenciou. Je pravdou, že je to dejovo a významovo trošku nevysvetlitenlé, no tej abstrakcie je tam dostatok k tomu, aby sa to ospravedlnilo. Zo začiatku sa mi ten klipovitý štýl vypravovania zdal prvoplánovým, no postupne si to Zack obhájil celkovou formou. Ono si ten film svojim spôsobom robí srandu z gýčovitosti dnešnej tvorby, a práve preto pôsobí vrcholovou gýčovitosťou toho najsilnejšieho rázu - ale je aspoň miestami viac, než vtipný. Nadhľadovo, mrknutím nad chybami, je ten film neskutočne iný, než všetko ostatné, no zároveň obsahuje všetko z toho, čo sme už videli - inými slovami: tomu filmu nič nechýba :D Za 4 len preto, že sa to po celú dobu metráže ajtak nedá brať vážne... :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prvé sklamanie od Snydera. Vedel som, že nebude dlho trvať, kým si Snyder uskutoční pod záštitou nejakého veľkého štúdia svoj sen natočiť svoju osobnú gýčovinu, ku ktorej (povedzme si úprimne z feelingov posledných filmov) bezdebaty smeroval. Táto žámrová, myšlienková a príbehová zmeska mojim spolusledovateľom pripomínala ich skúsenosti s ľahkými drogami a mám taký pocit, že neboli ďaleko. Hlavná pointa príbehu je až príliš jednoduchá na to, aby som vedel oceniť to, že bola zabalená do týchto audio-vizuálnych šialenstiev. Tie mi síce imponovali, akcia skvelá, efekty špičkové, hudbou mi plesalo srdce, no nič to nemení na fakte, že ma to aj tak celé proste nudilo. Otváral som ústa nad tým kam až zájde Zackova fantázia, ale hlavne nad tým, že ju nedokázal udržať pod kontrolou a prevedenie na plátno bolo miestami dosť chaotické. Teším sa preto na Supermana a napravenie si renomé. 60%. ()

Galerie (188)

Zajímavosti (48)

  • Spoločnosť Warner Bros. sa rozhodla distribuovať film na základe úspechu predchádzajúceho filmu Strážcovia (2009). (Greenpeacak)
  • Před příjezdem do Lennox House zazní upravená verze skladby „Sweet Dreams“ od kapely Eurythmics, jejíž zpěvačkou byla Annie Lennox. (Milan25)

Související novinky

Zack Snyder si zkusí anime

Zack Snyder si zkusí anime

12.07.2019

Režisér Zack Snyder (Strážci – Watchmen, Muž z oceli) se po několikaleté odmlce naplno vrací k práci. Kromě chystaného zombie heistu Army of the Dead pro Netflix teď pro streamovací službu připravuje… (více)

Batman vs. Superman v eRkové verzi

Batman vs. Superman v eRkové verzi

24.02.2016

Deadpool už vydělal skoro půl miliardy dolarů. A to při rozpočtu 58 milionů a eRkovém ratingu (do 17 let lze film vidět pouze se starším doprovodem), takže uspěl i bez pomoci náctileté superhrdinské… (více)

Sin City 2: Konečně se natáčí

Sin City 2: Konečně se natáčí

02.11.2012

Už jsme odmítali věřit, že k tomu někdy dojde, ale dočkali jsme se – v pondělí 29. října bylo v texaském Austinu oficiálně zahájeno natáčení Sin City: A Dame to Kill For. V nadcházejících týdnech nás… (více)

Bourne nabírá luxusní protivníky

Bourne nabírá luxusní protivníky

24.07.2011

Tony Gilroy očividně napsal pro The Bourne Legacy parádní scénář. Film, který bude tentokrát i režírovat, totiž láká čím dál hvězdnější obsazení. Nejdřív hlavní roli získal Jeremy Renner (nebude hrát… (více)

Reklama

Reklama