Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Shit 

všechny recenze uživatele

Takeshi Miike se pokusil natočit boj gangů na střední škole a povedlo se mu to tak napůl a to jen proto, že vlastně úplně rezignoval na školní prostředí, který je ve filmu zastoupený vlastně jen tim, že se o něm občas mluví a že vůdci různých gangů jsou rozházený po různých třídách a ty se pak spolu spojujou nebo bojujou, takže vlastně tu nejtvrdší střední školu zevnitř divák vůbec neuvidí, na druhou stranu ale Miike vytvořil hodně slušnou gangovou záležitost, kdy všechen svuj um a nápady soustředil na boje, který jsou tu naprosto skvělý a zejména ta poslední snese ty nejpřísnější měřítka a je natočená opravdu mistrovsky ()

balone 

všechny recenze uživatele

Miike znovu dokázal svojí genialitu, když natočil tento film. Akce jsou až ukázkově skvěle natočené, žádný roztahaný děj, odsýpá to a nestačíte se ani divit a už je konec. Szmpatičtí herci a dobrá hudba, takhle nějak bych popsal tento film. A hlavně Akce je tam dostatek, takže pokud bažíte o boji pěst na pěst, xicht ;), tak se podíbejte. Mimochodem i osobitý miikeho humor nechybý. 90% ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Chovám velký obdiv ke všem divákům, kteří tento japonský hnus dokázali zhlédnout na jeden zátah. Já u této trapné píčoviny 2x úspěšně usnul. Něco tak krajně nezajímavého a debilního, se opravdu moc často nevidí. Již jsem s touto píčovinou ztratil příliš mnoho času, takže se alespoň v komentáři pokusím být stručný. Děj se točí kolem toho, že 30kiloví šikmoocí žlutí středoškoláci svádí na jakési debilní škole boj o to, kdo z nich bude do konce roku ten největší čurák. Děj je tak krajně dementní u nudný, že se mi nepodařilo udržet pozornost ani na souvislých 5 minut, tudíž mi zcela unikaly souvislosti v té sračce a vlastně mi to ani nijak nevadilo. Postavy se všechny chovaly jako stejní čůráci, a tak se stalo, že mi splynuly v postavu jedinou, což mi rozhodně nepřidalo v tom, aby se mi jakkoli podařilo se zorientovat v tom dementním ději. Postavy musel napsat nějaký nadpozemský čurák, protože ani jedna z nich nebyla ani malinko zajímavá. Bitky točil samozřejmě opět nějaký pičus s roztřepanou prackou, takže ani z těch si divák nedostal šanci pranic odnést. Obrovská ztráta času a neskutečný žlutý průser. Moc nechápu zdejší červené hodnocení, asi by mi ti nemocní feťáci měli dát kontakt na svého dealera. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu nehledejte prvořadě hlubinu hodnot, tím neříkám, že zde nejsou. Miike sice chtěl ukázat na nesmyslnost rvaček mládeže, z kterých později vyrostou (Mechanický pomeranč), ale s jakou poetikou ztvárnil všechny boje a ta Narutovská výdrž v nich mě prostě uchvátila. Středoškolské prostředí s vysokou frekvencí dynamiky a akce. ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní stylové bitky... skvělá akce. Jak z tak mladých Japonců může jít takovej respekt a věrohodnost : ) Bál jsem se, že bude těžké se zorientovat, ale po chvíli už nic nebránilo si ten film užít do poslední kapky (..krve). Výborná hudba po celý film (Street Beats prostě umí) a ještě navrch jsem se skvěle zasmál. Neuvěřitelné, že se mi zamlouvaly všechny postavy v takové škále herců. To byla atmosféra sakra! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno