Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,O CO JDE SEANE? DO ČEHO SES TO ZASE ZAPLETL?“..... /// Když poldové najdou v baráku vohořelýho chudáka a zbytek rodiny je postřílenej, dojde jim, že asi nehráli na ,,hledej mě mezi kousky popela“. Pro jistotu si pozvou k vyšetřování Seana, drsnýho (což občas dokazuje) a nejschopnějšího (to dokazuje furt) poldu v New Orleans, kterej tu zná všechen póvl i ty, jenž by mohli mít s případem něco společnýho. A protože hra na ZAPAL – UHAS pokračuje, jde po hajzlech jak slepice po ,,flusu“. Ještě je to trochu komplikovanější (na oko), protože správnej polda musí mít problémy. Něco zajímavýho se děje a pak tempo zase zvolní a pak zase a pak zase. ,,Lehce“ áčková akce (4 přestřelky + jednou frajeřinky s nožíkem), béčkovej děj, céčkový kecy, trochu ohně a jednoduchá zápletka. To jsou klady nebo zápory filmu, jenž ,,rozumně“ pobaví a solidní tempo udrží v závěru, kterej se moc nepovedl. Prostě v New Orleans stačí jeden polda na celou mafii. Furt se máme čemu učit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád si poslechnu, jak Will potkal svoji ženu a Sean ztratil tu svoji. 2.) Miluju vůni benzínu (z kanistru). 3.) Rád uvidím policajta, kterej dokáže: A.) Pistolí několikrát vyřídit partu samopalníků. B.) Díky rychlým nohám dohnat (jakejkoliv) auťák. C.) Silným dechem uhasit hořícího člověka ....(NEHODÍCÍ SE ŠKRTNĚTE). 4.) Thx za titule Nightlysin. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Akční béčko „direct-to-dvd“, co (nejen) u nás prosvištělo éterem bez povšimnutí - což je nehezké a nesportovní! Na druhou stranu se moc není čemu divit, jde o drsnou podívanou (defakto bez děje) co nemusí zdaleka sednout každému (upalování zaživa, ustřelování hlav a hektolitry krve sou na minutovém pořádku), ovšem akce je exkluzivní (kulkami a výbuchy se nešetřilo), to vše navíc s vynikajícím, charizmatickým (a v podstatě neznámým) borcem v titulní roli (Johnny Strong). Patříte-li k milovníkům žánru a nevadí vám trochu toho kečupu navíc, pak budete chrochtat blahem. Obrovský překvapení a nadupanej akčňák jaxviňa! Více info viz moje recenze ZDE ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní přestřelky, hodně krve, hodně akce, ale příšerná kamera, laciný filtr, mizerné dialogy, které jsou navíc ještě mizerněji zahrané. Řeč je hlavně o "emočně" vypjatých rozhovorech o tom, co se kdy a kde stalo za hrůzy a snaha o Smrtonostnou zbraň v podání playboye a ochotnicky hrajícího černocha. Rejža trpěl akutním nedostatkem herců, protože ve filmu si zahrál každý, kdo má svaly a mohl by díky tomu připomínat bývalého vojáka, pokud pak někdo z těchto steroidy naběhlých šulínu promluvil, nastal konec atmosféry drsného prostředí a nastal úsměv a doufání, ať to druhé a poslední slovo ve svém scénáři řekne uvěřitelně. Občas hrozné výkony, nejvíce to asi mrzelo od "mladého Indiana Jonese" Flaneryho. 60% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čistá náhoda mi priplietla pod nohy tento film a charizmu Johnnyho Stronga. Veľmi výdatný akčňák, ktorého modré podsvietenie si neviem celkom vysvetliť. Ale šlo sa v zabehnutých koľajách starých akčných krimošiek avšak v modernom šate. Ak od filmu zakaždým nečakáš, že Ťa duševne obohatí, tento Ťa podľa mňa k spokojnosti pobaví. A ako som spomínal. Ten Johnny je fakt dosť hviezdny materiál. Pre zaujímavosť do svojich filmov sám skladá hudbu. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film. Všechny ty přestřelky a mlátičky mi přišly strašně reálné. Jediné čemu musím ubrat jednu hvězdu, a to nesmyslný výbuch plynu v budově, kde jsou otevřené dveře a všechny okna dokořán. To by musel plyn utíkat několik hodin a ne minut, aby došlo k výbuchu. Na tyhle scény už jsem mírně vysazený. Jinak docela pěkná podívaná, dostatek akce, střílení, mrtvých (dobrých i těch zlých), stopáž tak akorát. Nenudil jsem se. 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Bar, do kterého jdou Sean Riley (Johnny Strong) a Colin (Sean Patrick Flanery), se jmenuje Boondock Saint, což odkazuje je originální název filmu Pokrevní bratři (1999), kde právě Sean Patrick Flanery ztvárnil jednu z postav. (Lumberjack)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans. Časť natáčania však prebiehala aj v Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Alternatívnym názvom tohto filmu je Bad Cop. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama