Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

genetique 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že geniálny námet jednotky jednoducho nemôže byť zduplikovaný. Na moje potešenie som čakal väčšie sklamanie, ako bol výsledok. Herci si svoje postavy naozaj užívali, niektoré scény sa znova zaryjú do pamätí mnohých divákov, ktorí budú netrpezlivo vyčkávať na pokračovanie. Ja by som ho privítal tiež, ale nie s desaťročným odstupom. Malou nádejou je cameo Willema Dafoa na konci. Najsilnejšou zbraňou tohto pokračovanie je však akcia a dokonalé hlášky. 75%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No oproti jedničce dost velké zklamání. Neuvěřitelně mě tu srala ta ženská co si hrála na neuvěřitelně chytrou a cool přitom nebyla o nic lepší než Tereza Pergnerová a její čágo bélo šílenci. Kromě tý trapný ženský mě nezaujal ani hlavní záporak který byl odhalen až na konci filmu a celý mi to přišlo přitažené za vlasy a koule. Ten liliputánskej arab z káhiry mě taky nějak neoslovil. Abych nepsal jen pozivita libilo se mi pár hlášek, bylo to vtipnější než jednička a rozhodně tam bylo více akce ovšem s tou trapnou krávou a bez Dafoa, který byl jen na konci filmu aby to celé zachranil.. bohužel nezachránil. Průměr s odřenýma ušima. ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

To, co mě vadilo na jedničce, se tady zdesetinásobilo. A to jsem po prvních 30 minutách myslel, že ztisícenásobilo. Ta neustálá snaha říct hlášky, které nehorázně šustí papírem a trapností. Ty neustále zpomalovačky při střílečce, kdy se hlavním hrdinům nic nestane. No a pak ta "rekonstrukce" přestřelek. Překvapila mě Julie Benz. Nejspíš tím strašným přízvukem, ale pak tím jejím sexappealem. Bohužel filmu ani nepomohli náražky na všechny různé filmy a ani snaha vyrovnat se trilogiii o Kmotrovi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to dvojka, takže vite, jak to s dvojkama dycky vypadá. Tohle není výjimka, ale mužu upířmně řict, že aji tak mě celkem bavila. Velkým kladem filmu jsou nejen přestřelky (a vychytané zpomalené záběry), ale taky hlášky, hádky a situace. V jedné z vedlejších rolí zaujme sexy Julie Benz známá z Dextera a taky potěší miniúčast Willema Dafoea, ale řekněme si to upřímně - jako náhrada za Dafoea není dost dobrá - prostě jí to nežeru. Často jsem nežral ani samotnej děj a nepobavilo ani několik narážek na první díl, ze kterýho si i několik věcí vypůjčili... ne moc úspěšně. Sean Patrick Flanery se celkem dočista změnil, nevim jestli to je věkem nebo tukem, ale je jinej. Norman Reedus ten je furt stejnej. Ale kdo mě dostal a pobavil ze všech nejvíc, je mexikánec Romeo v podání Cliftona Collinse, jehož zjev i hlášky i všechno nemělo chybu. Vystřídal tak stejně skvělýho Rocca (hrál ho taky Rocco), kterej byl jejich pomocník v prvním díle. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Některé scény skoro jako přes kopírák obšmahlé z jedničky, soundtrack z jedničky a pro mě (tady) strašně nesympatická Julie Benz, jejíž postava je mi téže nesympatická, protože si nejspíš myslí, že když ze sebe bude věty dávit hlubokým hlasem se silným důrazem na první slabiku a každé druhé slovo, které ze sebe drasticky vydere bude sprosté, tak bude drsná. Pro mě je pouze trapná. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)
  • Ve filmu bratři nejdříve používají zbraně Beretta 92FS - 9x19mm, později Desert Eagle Mark XIX (.357 Magnum) s dlouhou hlavní. (ArthasKarfa)
  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno