Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že bude hůř. Jednička je hodně povedená a 20ti procentní rozdíl v hodnocení se musel promítnout. 10 let je na pánech znát, ale pouze co se vzhledu týče. Oba si to dávají velmi slušně i když na jejich mladší já prostě nemají. Vedlejší postavy nejsou nic moc, ale většinu času nenudí. Na agentku se mooc pěkně kouká. Celkově jde o čistý průměr a proto dávám 60 procent. Za jedno podívání to stojí. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Tak se nám po 10 letech hoši přeci jen vrátili a s nimi i několik dalších postav z prvního dílu jako trojce policajtů, David Della Rocco ve snové sekvenci, dokonce i ten starý děda jako majitel baru a možná i někdo další (tuším, že ten obchodník se zbraněmi). A přibylo pár dalších, hlavně sexy Julie Benz a Clifton Collins jr., který je důstojným nástupcem Rocca. Pokud máte rádi jedničku, bude se vám líbit i druhý díl. Možná je to i proto, že Duffy hodně postupů prostě pouze kopíruje a nepřináší až takovou inovaci (juxtapozice u přestřelek stále stejná). Prestože mám určité výhrady k hudbě (jakožto výrazného elementu), kdy u přestřelek běží takový elektronický remix, který mi moc nesedl, i když pár rockových vypalovaček se zde nachází, je to pecka. A na konci se jako velké překvapení objeví...... a s ním i otevřená vrátka do třetího dílu. Takže sem se sequelem a doufám, že to nebude trvat dalších 10 let. 8/10 ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A zase budu za exota :)) Typická dvojka - všeho víc! Jenže když si ti dva chachaři dělají srandu snad úplně ze všeho, když je Julie Benz tak strašně ukrutně nehorázně sexy, když je naprostá většina dialogů vybroušená k naprosté preciznosti, když jsou ty haluzní pasáže tak úžasně super a když ten hláškující mexikánec tak úžasně koulí očima... Sorry, nemůžu jinak... Jednička byla jen nástup, dvojka je neuvěřitelný nářez. Postmoderní, šílený a sebeparodický gangsterský opus magnum s prvky surrealismu. A jestli Duffy za dalších deset let natočí trojku? ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pokracovaci prumernyho filmu, ze kteryho se postupem casu stal mensi kultovni snimek, pusobi presne jak by se dalo ocekavat - pokracovani po 10 letech v rukou kultovnich honicu ... teda milovniku originalu. Film je ve vsem horsi, ale ne o moc. Herci samozrejme zestarli a je to na nich videt.. na nekom vic, na nekom min, ale mame tu i novy cast v podobe pokracovatelu nahrazky za Rocca, malyho hitmana a samozrejme atraktivni milfky... teda detektivky. Bohuzel zapletka je dost slaba, resp. ma zajimave body, ktere se ale nedari Duffymu dobre propojit a ve filmu jsou proste nesmysle. Rocco byl citelne lepsi postavou nez Romeo (Collins Jr), Joe Yakavetta byl vtipnejsi nez Concezio Yakavetta (no name) a detektivka Bloomova (Benz, ale ne ta z porna) - no byla rozhodne hezci, nez Dafoe, ale tim to asi tak konci. Zpracovani filmu je vicemene identicke s predchozim dilem - akcni sceny, interaktivni vysetrovani atd, akorat tentokrat je tam o trochu vic akce a 'zabavy'. Hlavni padouch a odkryti minulosti jejich otce povazuji za jediny pozitivum. Celkove s hodnocenim trochu tapu, prvnimu filmu jsem dal 3* a tohle je horsi, ale neprislo mi to na 2*... pokud bychom meli desetibodovou skalu, tak by tohle bylo asi 5 a prvni film 6. Takze asi tak. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

vaří se ze stejných ingrediencí jako v jedničce, akorát už to nepůsobí tak svěže - slušela by trošku kratší stopáž, zajímavější přestřelky (kamera točící se kolem Svatých, kteří jen stojí na místě a nikdo je netrefí už mě fakt začínala srát) a vtípky už taky nejsou to, co bývaly. Julia Benz se vyvedla, stejně tak i sympaťák Romeo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu bratři nejdříve používají zbraně Beretta 92FS - 9x19mm, později Desert Eagle Mark XIX (.357 Magnum) s dlouhou hlavní. (ArthasKarfa)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)
  • Zvláštní agentka Eunice Bloom (Julie Benz) v kovbojském kostýmu střílí ze zbraně Colt 1873 SAA Artillery .45 LC. Ten má zásobník na šest ran, agentka však vystřelí celkem osmkrát. (m.xFuck)

Reklama

Reklama