Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Ten odpad! si to možná nezaslouží, ale jednou jsem viděl díl, kde dědek vymyslel otvírák na pivo tak, že měl normální kapesní otvírák přidělaný na +- pětimetrové větvi, která byla přes nějaké kladky přidělaná k závaží, které zase dělalo rovnováhu a on tak mohl bez námahy otevřít pivo, které následně vypěnilo a víčko odlétlo někam do prdele. Investovaná energie byla větší, než vypití stovek piv. A ještě mu to ti dva volové pochválili. No k posrání... 5% ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci mi nikdy nepřišli sympatičtí, ba ani něčím zajímaví. A podle toho také jejich pořady vypadají. Nudné, vláčné díly o tom, co většina lidí (a každý kutil) dobře zná mě nikdy ani trochu nezaujali. Už jenom ta atmosféra, co z toho pořadu přímo čišela. Navíc to vypadalo, že Gondíci skutečně opravdu nic neví a neznají (vždy vypadali tak neskutečně překvapeně). Vždy jsem to hned přepínal, ale pamatuji si, že pár dílů jsem viděl celých (při návštěvě u prarodičů, kde to hrálo jako kulisa). ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu i ptáka Loskutáka. Viděl jsem dost dílů na to, abych si dokázal udělat názor na tento pořad. NOVA se rozhodla před pár lety udělat nějaký pořad podobný Receptáři. Neříkám že je špatný, ale možná je to ovlivněno těmi moderátorami. Mě se více líbil Receptář, i když jeho sláva je už dávno pryč. Moderátorská dvojice sourozenců Gondíkových mě není nijak sympatická. Hlavně Adéla mi "pije" krev. Dokonce se snaží prosadit do herectví, což je pro mě nepochopitelné. I když v "růžovce" asi může hrát každý, kdo má trochu známou tvář. Dalibora jakžtakž zkousnu, ale také to není nic moc. Musím ale uznat, že se snaží. A někdy mě trochu těmi svými "anekdotami" pobaví, i když se spíše směju tomu, jak jsou trapné. Podle mě není vhodné míchat ty jejich "vtípky" do Loskutáka. Pan Podlaha v Receptáři žádnými vtipy nehýřil a to se mi líbilo. Jo a málem bych zapomněl, že v pořadu ještě vystupuje motorkář Standa Berkovec, který ač je mu přes 50 let, tak se chová jak puberťák. Ale uznávám, že jeho styl mluvy se mi líbí. Má tendenci všechno zdůrazňovat. Pořad sice nabízí rady, tipy, nápady, trendy, ale já jsem si z něho žádnou inspiraci do života nevzal. Překvapuje mě, že se pořad pořád vysílá a já netrpělivě vyhlížím jeho konec, který je v nedohlednu. Dvě hvězdy za Dalibora. No nic, dnes je zrovna neděle a já nemám co dělat. Možná si večer zapnu televizi a podívám se na Loskutáka, protože jsem ho dlouho neviděl. ()

cheyene

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž :) Zatímco Přemek Podlaha je moderátor na úrovni, který dané problematice více či méně rozumí, Dalibor Gondík s Adélou neví, jaký je rozdíl mezi sázením a setím, zeleninu a ovoce znají jen z objednaného talíře (popř. z hypermarketu) v luxusní restauraci a květiny znají v květinářství, když je právě kupují. Rady ptáka Loskutáka jsou prostě nutnou konkurencí Receptáři aneb Nova nesmí zůstat pozadu. ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

V neděli je Loskuták - je to tak. Tenhle pořad skvěle funguje pro lidi, kteří se hodinu nasraně koukají na politické debaty s Václavem Homoravcem a pak přepnou z čistě veřejnoprávní (i když je to kurevská komerce) na čistě komerční kanál, kde vám malý a velká radí, co se shnilým stromkem nebo jak zaspárovat spáru - světe div se, ale stačí ji prostě jen zaspárovat! Takže jo - kdo je blbý a ještě blbější, tenhle pořad miloval a bude milovat dál. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama