Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Nejsem a nikdy jsem nebyl hráč MMORPG a tak si myslím, že se u tohohle seriálku pobaví i normální průměrnej člověk. Jde prakticky o téměř amatérský seriál, který tvoří sami herci a který financují převážně z příspěvků nejvěrnějších fanoušků. Smozřejmě nejvíc mě baví krásná a sympatická Felicia Day, která je autorkou velké části scénáře a sama je tvůrkyní tohoto příběhu. 80% ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

Reklama

Garfildka4 

všechny recenze uživatele

Vtipný webseriál o guildě, jejíž členové sice nejsou normální, ale působí jako ze všedního života ( žádní speciální herci, prostě normální lidi). Tink, která věčně nad něčím ohrnuje nos, pirát Bladezz, který má ještě krutější mladší sestru, Clara - nevyléčitelná hráčka, která zapomněla, že má děti, Vork, který vydělá na naprosto všem, Zaboo co má věčně problémy s ženami a Codex - hlavní hrdinka, bez které si seriál tohoto typu nemůžu ani představit.. A i když moc peněz nemají, tak pátá a šestá série vypadají skvěle... ale musím říct, že první 3 série byli asi nejlepší. :) Myslím, že seriál si získá i ty, co zrovna nepaří RPGéčka, protože samotná hra se tam zase tolik neřeší.. Nicméně, pro mě je to dokonalý seriál. :) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si sjel první sérii gildy v angličtině a ohodnotil čtyřmi hvězdičkami. Nyní jsem vděčně sáhl po otitulkované verzi a zvedl hodnocení na pět. O čem to svědčí? Možná o tom že moc neumím anglicky, nebo taky o tom, že The Guild je parádní seriál primárně určený na hráče, či aspoň na ty, co aspoň trochu tuší co znamená rpg, lama a farmit. A kdo je nejlepší? No přece Vork! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krátké díly a civilní obsazení/scénář dělají z Guild velmi příjemnou zábavu, která i přes svou vyhraněnost na hráčské pole je přístupné docela široce. Znám lidi, co nehráli nikdy MMORPG a bavili se. Asi ne jako kdejaký warlock, ale to přeci nevadí. Je dobře, že tvůrci nemají příliš peněz na rozhazování a dělají díly v podstatě doma na koleni, protože nezaměnitelný feeling seriálu a nadhled tím jedině podporují. Jinak doporučuji sledovat po sériích naráz... jsem zvědavý, jak vybrousí z konce třetí sezony:) PS: bude to WoW, ale možná tvůrci čekají na nabídku od Blizzardu na menší reklamu:-)) PPS: ty postavy nemají chybu:) Clara, co otevře pusu tak hláškuje jako nikdo PPPS: jdu zase nainstalovat WoW, zaplatit poplatek a hurá najít Feliciu, vím totiž její nick:-D S05:poměrně slabé, až na ten slušný počet cameo rolí seriálových herců... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama