Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

castor 

všechny recenze uživatele

Znovu kouzelné. Štáb rozházel „kusy“ letadla kdesi u sjezdovky beztak nedaleko luxusního hotelu, vydával to za Nepál a šlo se na věc. Banda univerzitních fotbalistů přežije pád letadla, nejprve je třeba rozdělat oheň a vyplácat na něj několik sirek, ač v okolí hoří trosky letadla, vzápětí je potřeba najít rádio, které „zůstalo v ocasu“, jak tvrdí jeden z účastníků vycházky osazenstva ústavu. Prostě legrace. Za kamerou se zřejmě chichotá parta předškoláků, před kamerou to není o moc lepší, herci by nicméně měli dostat nějaké nepodstatné ocenění, že se před ní z těch dialogů nezačali smát. Mezi nimi je mladší kopie Caspera Van Diena, který podobné skvosty rovněž natáčí. Krvelačný chlupáč je úsměvný, mordy jakbysmet. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podle obrázků v galerii jsem tušil řádné ‚guilty pleasure‘, ale výsledek překračuje hranice mého očekávání o několik mil. Hlavním trumfem snímku se stává nepředvídatelnost. Ani ne tak děje samotného, ale spíše toho, s jakou další debilitou na vás tvůrci vyrukují. A věřte, že mají v zásobě nasysleno opravdu požehnaně. Od ‚himálajských reálií‘ až po bílého chlupáče, který skáče jako laňka a dělá takové psí kusy, že když třeba roztrhne chlápka napůl, tak jej začne stehnem mlátit do křičící hlavy. Pekelnější zábavu jsem nezažil sakra dlouho. Pánové od Sci-fi channelu, máte mé sympatie. :) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Existují špatně špatné filmy a drsně špatné filmy. V první kategorii najdete takový skvost, jako třeba 100 Million BC. U toho filmu trpíte a nemůžete se té debilitě ani zasmát, protože se bere vážně. A do druhé kategorie od dnešního dne řadím tento kousek. Řeknu vám, tohle jsem už dlouho neviděl. 600kilová opice (nebo Yeti, chcete-li) skáče jako žabák křížený s laní a jednu chvíli vám přijde, že lítá jako Superman… :-) Následně holce rozšlápne efektivně hlavu, nebo týpkovi utrhne nohu a začne ho s ní mlátit… Pokud vám ještě nestačilo, tak přihazuju další výbornou scénu, kdy se proti Yetimu rozběhne americký Mirek Dušín se slovy "Už toho bylo dost!" a tu 600 kilo vážící mrchu povalí! No řeknu to takhle, tohle je určitě sračka, ale nasmějete se u ní více, než u nějaké komedie. Výraz Guilty Pleasure jsem ještě nikde nepoužil, ale upřímně, nemyslím si, že by někde seděl více. Tohle je totiž mrazivě hříšné potěšení... :-) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

ač tenhle HOROR je nejstupidnější věc, co jsem v poslední době viděla a ač i ta jedna moje hvězda je moc (po zralé úvaze, jsem došlo k závěru, že si hvězdy zaslouží i dvě) .. copak se do tohohle sexy Yetiho nedá zamilovat? vždyť je to mYstr světa ve skoku do dálky a v rychlosti běhu (kam se Usain Bolt na něho sere:-)..vlastní roztomilej kožíšek, který mění barvu jako vánoční blikačky.. má slabost pro brunetky :-) a i když je rozmazlený a nejí levé nohy.. je to kamarád k pohledání.. :-D [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Když v jedenácté minutě hlavní "hezoun" a vůdčí názorová autorita v jedné osobě, stojící v tričku v mínus padesátí mezi troskami hořícího letadla, drsně prohlásí :" Rozdělat oheň je naší hlavní prioritou" a v další scéně sedí celá partička neherců u hromady zmrzlého dřeva a škrtají posledními desítí sirkami, víte, že máte tu čest s poctivou porcí dadaistické filmařiny! Hlavní hvězdou je nepochybně krvelačný Yeti! Zejména díky dokonalé práci s latexovou maskou z halloweenovské půjčovny. Podle toho, jak dlouhou měl jeho představitel pauzu na cigáro mezi jednotlivými scénami má Yeti oči tam, kde míval čelo, či zuby, kde míval nos atp., přičemž co pět minut mění barvu srsti, což bezvadně podtrhuje jeho monstrozitu a umocňuje divákovo zděšení! Po téměř hodině a půl čiré hrůzy jste vděčni alespoň za to, že krev je v tomto filmu opravdu červená! Někdy až moc. Tento skvost by měl být nepochybně součástí filmotéky každého, kdo se s oblibou po nocích bitchuje devítiocasou kočkou a xmrti rád si dělá na předloktí zářezy žiletkou. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • V takové nadmořské výšce se králíci nevyskytují. Do 5 800 m n. m. je možné pozorovat maximálně sviště himalájského. (Prochy38)
  • V Himalájích není možné, aby byl v takové nadmořské výšce hustý smrkový les. (Prochy38)
  • Každý den trvalo navléct na herce kostým yetiho 3 a půl hodiny. (oje)

Reklama

Reklama