Reklama

Reklama

Letadlo, na jehož palubě byl univerzitní fotbalový tým, havarovalo ve sněžné bouři uprostřed zasněžených hor. Na přeživší hráče čeká děsivé překvapení: ocitli se v teritoriu podivné stvůry, která lační po čerstvém mase! Uprostřed třeskuté zimy začíná nerovný boj o přežití... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (97)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I tento kousek je součástí Maneater Series. Tento film rozhodně v divácích nevzbudí žádnou hrůzu a myslím si, že ani noční můry jenž by někoho strašily po nocích. Hororová atmosféra je postupně odsunuta stranou a přestože se zde vyskytuje několik vydařených gore scén je zde cítit převaha komických momentů, které diváka spíše rozesmějí, než vylekají. Podívat se na Yetiho dá, ale tak jednou za pět let. Za toho skákajícího bílého spiderman budu hodnotit jako slabší průměr. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Existují špatně špatné filmy a drsně špatné filmy. V první kategorii najdete takový skvost, jako třeba 100 Million BC. U toho filmu trpíte a nemůžete se té debilitě ani zasmát, protože se bere vážně. A do druhé kategorie od dnešního dne řadím tento kousek. Řeknu vám, tohle jsem už dlouho neviděl. 600kilová opice (nebo Yeti, chcete-li) skáče jako žabák křížený s laní a jednu chvíli vám přijde, že lítá jako Superman… :-) Následně holce rozšlápne efektivně hlavu, nebo týpkovi utrhne nohu a začne ho s ní mlátit… Pokud vám ještě nestačilo, tak přihazuju další výbornou scénu, kdy se proti Yetimu rozběhne americký Mirek Dušín se slovy "Už toho bylo dost!" a tu 600 kilo vážící mrchu povalí! No řeknu to takhle, tohle je určitě sračka, ale nasmějete se u ní více, než u nějaké komedie. Výraz Guilty Pleasure jsem ještě nikde nepoužil, ale upřímně, nemyslím si, že by někde seděl více. Tohle je totiž mrazivě hříšné potěšení... :-) ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

,,...ZACHRÁNIME VÁS." ,,AKO, MÁTE VO VRECKU VRTUĽNÍK?" __ Ako milovník filmového odpadu som si nemohol nechať túto ,,podívanú" újsť, i keď som sa zo začiatku trocha bál únavy z opotrebovania žánru (krátko predtým som videl Pterodaktyla a Pytón 2), Mrazivé peklo (inak fasa dosť zavádzajúci preklad) patrí medzi to (naj)lepšie čo sa dá inak vidieť a to predovšetkým vďaka jeho viac či menej chcenému humoru. Pri tomto filme netreba brať vážne naozaj nič, všetko vypnúť a kochať sa - aj zalesnenou oblasťou Himalájí. Mňa osobne najviac pobavili kúsky, keď sa ako obrana proti Yetimu používajú snehové gule, alebo keď tej parte dojde drevo, posedávajú pri horiacich mŕtvolách a riešia svoje existenčné problémy často vyšperkované parádnymi dialógmi (,,POMÔŽTE NÁM NÁJSŤ KAMARÁTKU. UNIESOL JU YETI. JA VIEM, ŽE TO ZNIE ŠIALENO..." ,,EHMMM... Z DIAĽKY SME VIDELI AKO VÁS NAPADOL.") a krásnúčký je pád hlavného protagonistu keď nejaký kus vyplutého žvanca vyzerá foremnejšie ako on. Pokiaľ ide o samotný trojmetrový chumáč vaty (ako ho veľmi trefne a vtipne nazval v dlhočiznom kometári maxxxim) je s ním ozaj kopec srandy len škoda, že sa neobjavuje častejšie na scéne. Mne inak pripomínal skríženie nejakého uruka z Pán prsteňov, vyzretejšie fázy Oldmanovho Draculu a Jeremyho Ironsa zo ,,Stroja času". Uvítal by som, keby vo finále prežilo ešte menej osôb a spôsob ich smrti by bol prepracovanejší. Super bol aj absolútny záver, ale na nejakú čas si musím dať s týmito filmami oddych. Asi budem v jaskyni... ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jeden z absolutně nejdementnějších filmů, co jsem kdy viděl. Ale na druhou stranu, nic mě tak dlouho nerozesmálo tak, abych ještě po skončení filmu měl křeče v břiše. Imbecilní posatavy, tisíce nelogičností, yeti měnící pořád barvy, běhající jak idiot, k tomu turborychlost a sedmimílové boty, nakonec postava "Raven", který chce pojídat lidské maso, byl absolutním vrcholem. Opravdu doporučuji všem, kteří chtějí vidět kde je hranice absolutního odpadu ve filmovém světě. [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podle obrázků v galerii jsem tušil řádné ‚guilty pleasure‘, ale výsledek překračuje hranice mého očekávání o několik mil. Hlavním trumfem snímku se stává nepředvídatelnost. Ani ne tak děje samotného, ale spíše toho, s jakou další debilitou na vás tvůrci vyrukují. A věřte, že mají v zásobě nasysleno opravdu požehnaně. Od ‚himálajských reálií‘ až po bílého chlupáče, který skáče jako laňka a dělá takové psí kusy, že když třeba roztrhne chlápka napůl, tak jej začne stehnem mlátit do křičící hlavy. Pekelnější zábavu jsem nezažil sakra dlouho. Pánové od Sci-fi channelu, máte mé sympatie. :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • V podobných podmínkách by takto oblečení přeživší přežili sotva desítky minut. (Prochy38)
  • Scénář nesl původně název Raksha: Curse of the Snow Demon. Slovo raksha znamená v tibetskén jazyce Sanskrit démon. (oje)
  • Každý den trvalo navléct na herce kostým yetiho 3 a půl hodiny. (oje)

Reklama

Reklama