Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

zigy 

všechny recenze uživatele

Renée upřímně nesnáším (už jen to, jak se to jméno píše, je divné...), ale tady mě kupodivu vůbec nevadila a chvílema jsem jí i dost fandil. Ten příběh je sice trochu jako z pohádky, ale plyne moc příjemně, jsou tam pro mě sympatičtí a milí lidé, pár opravdu vtipných situací taky, takže já říkám: Co víc si od romantické komedie člověk může přát? Snad jen lepší herečku hlavní role..... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, romantické komedie nesnáším a vždycky se k nim dostanu jen nějakou náhodou, většinou právě před Vánoci. Přesto se ale snažím hodnotit je spravedlivě. Tento počin mě víceméně zaujal Renée Zellwegerovou, kterou mám jako herečku vážně ráda a to i přesto, že se nejvíce objevuje právě ve filmech tohoto žánrového zaměření. No, nedá se říct, že by mě zklamala. Je jasné, že holka má i na lepší role, ale tady zkrátka moc co předvést nebylo. Faktem zůstává, že jí to nejen slušelo (taky chci takhle rovný vlasy!), ale byla s ní docela i sranda. Možná, že kdyby jejím filmovým partnerem nebyl takový morous, tak by to bylo i o stupeň lepší... Jinak se dočkáme samozřejmě spousty žánrového klišé (hlavní hrdinové se nejdříve nesnáší, pak si padnou do oka, a když se líbají tak všichni nadšeně tleskají), ale já jsem od toho ani nic jiného nečekala, takže pohoršené odfrknutí si protentokrát blahosklonně odpustím. Jinak než čistý průměr to ale nevidím. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý snímek, a nijak zajímavá podívaná. Akorát že musím uznat, že to ve mě zanechalo nějakej určitej dojem, nevím jestli to bylo dobou ve které jsem to viděla, nebo prostě tím filmem. (nebo mnou???) Kdo ví, prostě některé scény si pamatuju do teď. Jinak je to obyčejná romantická komedie, kterých natočí tolik, že je ani nestačíme počítat. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemer po každej stránke. Renée Zellweger starne (tak trochu začína pripomínať Dianne Wiest), humorné vsuvky veľmi nefungujú, príbeh je značne neoriginálny a film ako celok veľmi rýchlo vyšumí z hlavy. Napriek tomu to nebola strata času a oceňujem fakt, že film priveľmi nenudil. Skrátka nenáročná oddychovka na jedno použitie. 50% ()

skunumunu 

všechny recenze uživatele

Většina diváků tuhle komedii označila za průměrnou, nebo dokonce podprůměrnou a trapnou. Uznávám, že je to jeden z těch snímků, kde předem tušíte, jak to celé dopadne zhruba tak po deseti minutách. Ale rozhodně bych ji neházela do stejného pytle jako německé romantické komedie. Myslím, že ani sami tvůrci netvořili Holku z města s tím, že za ni dostanou Oskara. Měla prostě pobavit a to se jí v mém případě podařilo. Ale chápu, že lidé, kteří si nikdy nepotřebovali odskočit v závjejích sněhu při 10°C pod nulou, některé scény zkrátka nemůžou ocenit tak jako my, kteří jsme to zažili na vlastní kůži a málem nám přitom umrznul zadek. Co se týče výkonu Renée Zellweger, nečekala jsem míň ani víc. Myslím, že když od tohoto filmu nebudete nic očekávat, můžete se celkem bavit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama