Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Colour 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ani nenadchne. Jednoducho tradičná nevtipná americká romantická komédia postavená len na klišé. V škole sa menej odpisuje a nakukáva. Na opísanie toľkých okukov mi už i slová dochádzajú. Ani jeden pixel nie je originálny. Akokoľvek rozpritvávať toto veľdielo je zbytočné, pozrite si to radšej v originále. 30% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Průhledné a klišovité, jen další variace na beznadějně vybrakované téma, přesto upřímně pozitivní a místy i mírně vtipné. Zellwegerová omezuje svou uculenou auru na minimum a v některých momentech jí to i sluší, u Connika Jr. si ale musím stát za svým, že snaha etablovat tohoto herce do romantických postav není dobrou volbou (čímž nechci říct, že nedokáže zahrát). Tradičně dobrý je ve vedlejší roli J.K. Simmons - škoda, že nemá větší prostor. 60% ()

Reklama

wrána 

všechny recenze uživatele

Prostě takový průměr. Manažerka - Miami - teplo - samá práce - přesun na sever - děsná zima - přezírání domorodců - poznávání domorodců - zamilování se do domorodce - zklamání domorodců - poznání pravdy - zázračný obrat - záchrana domorodců - záchrana lásky. Všechno už tady bylo, a ne jednou. Na druhou stranu, v tomhle balení to vůbec není žádný průšvih.Ono takovéhle "prozření" a objevení těch správných a pravých hodnot by neuškodilo snad nikomu z nás. Jen ten konec je trošku moc happy, ale v dnešní době potřebují nejen v Americe pozvednout náladu. A na to se tenhle film dobře hodí. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý snímek, a nijak zajímavá podívaná. Akorát že musím uznat, že to ve mě zanechalo nějakej určitej dojem, nevím jestli to bylo dobou ve které jsem to viděla, nebo prostě tím filmem. (nebo mnou???) Kdo ví, prostě některé scény si pamatuju do teď. Jinak je to obyčejná romantická komedie, kterých natočí tolik, že je ani nestačíme počítat. ()

Ala007 

všechny recenze uživatele

Co uvaříte, když smícháte místního odborového předáka, hon na vrány a Ježíše? Proteinový pudink nevábné barvy anebo podprůměrnou komedii o úspěšné manažerce z Miami, která před zavřením zachrání malou továrničku někde v Minnessotě a přitom si zamiluje všechny místní obyvatele (jak by si je ostatně mohla nezamilovat, když se k ní od samého začátku chovají jako ke kusu hadru :-)), zejména pak fešného odborového předáka. Zbytečný film, při jehož sledování jsem se pousmála (zdůrazňuji pousmála, nikoliv zasmála :-() asi jen třikrát, vždycky díky gagům předváděným Renéě Zellweger, která má nesporný komediální talent, ovšem do filmů jako je Holka z města je jí škoda. Další ukázka toho, jak někteří filmový tvůrci podceňují inteligenci svých diváků. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama