Reklama

Reklama

Vědomostní soutěž AZ-kvíz, která se připravuje v brněnském studiu České televize pod vedením režiséra Ladislava Cmírala, už svým názvem oznamuje, že vyžaduje od soutěžících co nejširší znalosti. Název koresponduje také s hrací tabulí, na níž jsou otázky skryty pod políčky označenými písmeny abecedy od A do Zet. Soutěž kombinuje tematicky pestré vědomostní otázky se strategickou hrou. Ta spočívá v obsazování polí na hrací tabuli a v jejich propojení do souvislého řetězce, jenž spojí tři strany trojúhelníku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (336)

wafc 

všechny recenze uživatele

A jako ANUS, B jako BUKKAKE, C jako COURA, D jako DILDO, E jako ELEKTROŠOKY, F jako FLUNDRA, G jako GANGBANG, H jako HONIMÍR, CH jako CHLAMÝDIE, I jako INSEMINACE, J jako JEBAČKA, K jako KUNDIČKA, L jako LÍZAČKA, M jako MRDAČKA, N jako NÁMRD, O jako ORÁLEK, P jako PEDOFIL, Q jako QUATTROFORMAGI, R jako REKTUM, S jako SEMENO, T jako TRANSKA, U jako UROLOGIE, V jako VEJŠKRAB, W jako WAFC, Z jako ZOOFIL.... A prosil bych atlas hub, děkuju. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi dáno mě AZ-kvíz až přímo iritoval, ale když jsme teďko začali doma hrát stejnojmennou stolní hru, tak jsem se i během nudných chvil začal vracet na YT k highlightům tohoto pořadu, ať už těm bizarním či naprosto normálním, a koncept se mi v rámci všech možných patetických vědomostních soutěží líbí zdaleka nejvíce. Sice mi 3/4 otázek přijdou nad síly normálního člověka, ale semtam se dozvím i leccos zajímavého. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních soutěží pro "obyčejné lidi". Přiznám se, že nemám moc rád pořady a soutěže, kterých se účastní více či méně populární osobnosti. Pro ty to je pouze způsob zviditelnění se, aby mohli dále jenom cestovat po světě a občas vtipně zaglosovat. Vím, že to vypadá jako závist, a možná že i je, ale já prostě pořady "VIP se baví, vy čumte" nemám rád. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Občas to máme puštěný, jako kulisu v práci, když na konci pracovní doby vyplňujeme papíry. No a protože jsou chlapi ješitní od přírody tak se překřičujem jakáže je ta správná odpověď. A se správnou odpovědí lítaj i nekompromisní přívlastky ke kolegům. Jen velmi zřídka je ticho. Zajímalo by mě, jak to ta moderátorka dělá, už to běží pomalu 20x let a ona je pořád kočka. My ostatní jsme mezitím ztloustli a zplešatěli a fůbec zfotrovatěli.... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla, tohle platí na AZ-kvíz přesně. Jednoduchý koncept, střídmé studio, lehčí otázky, žádné velké ceny a přesto patří AZ-kvíz řadu let k těm nejoblíbenějším televizním soutěžím. Tvůrci se zkrátka trefili do vkusu, i když šli proti trendu velkolepých výherní show o miliony, a za to jim patří poctivé tři hvězdy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Moderátoři vidí otázky až při vysílání. (M.B)
  • Jedná se o nejdéle vysílaný soutěžní pořad v ČR. (TomasSlach)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama