Reklama

Reklama

Vůně jehličí

(pořad)

Obsahy(1)

Luděk Munzar sezval pod slavnostně ozdobený vánoční televizní stromek řadu svých hereckých i nehereckých přátel, aby jim dle svých představ a momentální nálady navodil atmosféru vánoc. Herci a zpěváci si budou povídat, zpívat hezké písničky, vyprávět příběhy, a tak při strojení vánočního stromku nebo při přípravě štědrovečerního kapra, můžete strávit pěknou příjemnou hodinku společně s nimi. Uslyšíte nejen titulní píseň "Vůně jehličí" z dílny skladatele Felixe Bernarda Smitha a textaře Ivo Fischera, ale také "První bílý sníh", "Uspávanka", "O vánocích", "Zas jsou tu dny svátků", "Pastýři nespěte" a další. Zpívat budou Naďa Urbánková, Viktor Preiss, Iveta Bartošová, Jana Hlaváčová, Milan Drobný, Pavel Bartoň a další zúčastnění na této vánoční sešlosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele

ČT zase něco vytáhla se svého bohatého archívu a tentokrát naservírovala vánoční besedu z roku 1987 pod vedením Luďka Munzara s herci, zpěváky a Dětským sborem Jiřího Chvály. Poměrně nezajímavé povídání a čtení z knihy doplňují vánoční písničky zúčastněných aktérů a z dnešního pohledu zajímavá účast "princezny" Bartošové. Notně průměrný a ničím výrazný pořad. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

To je paráda, panečku. Ivetka v dobách své největší krásy se špatně ohrnutým límečkem a utahanou písní, rozjuchaná Naďa s obr brejlema, skotačící Preiss atd. To vše pod taktovkou mistra Munzara. Za mých dětských let ok, ale teď už je to fakt dost vyčpělý. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Krátká vánočně-sentimentální záležitost, nenavodí sice vánoční atmosféru, ale ani vám ty Vánoce neznechutí. Škoda, že už se takové pořady v televizi nevysílají... btw. ta mladá Bartošová :-D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama