Žádné strkání
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1919, 11 min
Hrají:
Harold Lloyd, Bebe Daniels, Noah YoungObsah
Harold své milé přeje k narozeninám, ovšem jeho sok vymění dárek a on upadne v nemilost. Snaží se zpět získat srdce své dívky a absolvuje pro ni závod v bruslení. (Los)
Matty
Ideální, chcete-li srovnávat, jestli jsou zábavnější kolečkové zadkopády Lloyda, nebo Chaplina (The Rink). Hlasuji pro Lloyda - s polštářem pod sakem vypadal jako Ferda Mravenec.(10.1.2010)
AngelAngie
Bohužel tahle groteska mě vůbec nechytila... od začátku jsem čekala gagy, které mi vykouzlí alespoň větší úsměv a nic, opravdu nejzajímavější je Haroldovo bruslení...(3.7.2009)
Hellboy
Harold Lloyd si chce získat jednu dívku tak, že vyhraje jakýsi improvizovaný překážkový závod na kolečkových bruslích. Na 10 minut je ten námět docela postačující, ale jen tak tak.(8.5.2010)
Iggy
Česky On boxerem. Poměrně slabá groteska s Haroldem Lloydem. Nápadník Harold je svými zlomyslnými soky vypuzen z narozeninové oslavy své milé Bebe Danielsové. Pak se poněkud zaplete s poldou, když se učí boxovat, aby se mohl sokům pomstít, a schová se na veřejné kluziště. Zbytek filmu je ukázkou jeho "umění" jízdy na kolečkových bruslích, kterým si svou milou opět získá.(20.9.2007)
mortak
Krátká, působivá, ale vcelku bezvýrazná prezentace Lloydových pohybových dovedností.(16.1.2010)
twinpeaks
Na rozdíl od Mattyho si myslím, že v souboji Lloyd na kolečkových bruslích vs. Chaplin na kolečkových bruslích jasně vede Chaplin. Mám za sebou zatím jen dvě Lloydovky a musím říct, že mě Lloyd svým výkonem moc nezaujal. Tohle je trošku lepší než Začínáme, ale i tak je to dost slabé. Uvidíme, jestli se to u dalších filmů bude zlepšovat.(1.5.2010)
FoxMulder
Dá se to porovnat s Chaplin na Bruslích. I když ta groteska ze strany Chaplina je spíše průměr, je to o dvě třídy lepší než tahle. Místo smíchu vzbuzuje spíš agresi. Lloyd každou chvíli někoho mlátí, aniž by to bylo vtipné. K tomu je arogantní bez jakéhokoliv náznaku noblesy či lehkosti, takže jeho chování štve a ne baví...(26.8.2009)