Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidní pořad, který zase tolik nestojí (byt by se mohlo zdát , že jo) vzhledem k tomu , že se vše odehrává v autě, tak že se ušetří za kameramana ,osvětlovače a pod. Pěkný je pozorovat lidi jak jsou vedle z toho ,že sednou právě do toho taxi. Dálší klasická soutěž na bázi Milionář, Risk atd.... tady to ,ale nikoho nic nestojí a vlastě vyhrává každý. Nebot se aspoň sveze určitou část cesty zadarmo což určitě potěší, když počítal s tím ,že bude platit. Aleš Háma je taky v pohodě. Pořád má přiměřenou délku asi tak by to mělo vypadat. Příklad pro komerční tv. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála soutěžních pořadů, který si fakt rád pustim. Taková obdoba "Milionáře" s tim, že se jezdí v autě. Pokud jde o autorskej pořad ČT, tak chválim za dobrej nápad a jeho provedení. Největší radost mám, když je tam zrovna pěkná a sympatická Monika Absolonová, ale ostatní moderátoři/řidiči jsou taky na pohodu. Jediný, co bych vytknul a co už tu i padlo, je nevyrovnanost otázek (za 500,- je kolikrát těžší, než za 1 000,- a více), ale tohle se dá kritizovat asi v každý soutěži. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tak jestli si někdy stopnu tohle taxi, budu jen rád. Když se Taxík začal vysílat, velice jsem ho sledoval. Přišlo mi to jako příjemná změna od ostatních pořadů, ale poslední dobou už přestávám sledovat, přijde mi to už moc okoukané. Za skvělý nápad uděluji 4 hvězdy. / Viděné epizody cca *23.dílů / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

V současné době moje nejoblíbenější televizní soutěž. Aleš Háma je zábavný a do role moderátora se opravdu hodí. Otázky jsou taky dobře zvolené (ani stupidně lehké, ale ani nějaké chytáky). Když sledují Vysokou hru říkám si, že jako svou hlavní soutěž mohli využít spíš Taxík. EDIT (8.4.2012): Jsem rád, že si nové vedení ČT všimlo potenciálů této soutěže a od ledna letošního roku ji přesunuli skoro do prime-timu, navíc na každý všední den. Radost mi kazí jenom poněkud prkenné moderování Tomáše Matonohy. Pokud se ale zlepší tak nemám problém jít na pět hvězdiček, jelikož jsem pravidelným divákem tohoto pořadu. Od dob Milionáře mě žádná česká vědomostní soutěž tak nebavila. 80% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Je možné si všimnout, že soutěžní vozidlo taxi je bez přestání sledováno stále stejnou dodávkou. (ČSFD)
  • Jednou při natáčení se stalo to, že televizní taxík postihla policejní kontrola. Městská policie chtěla vidět průkaz způsobilosti. (SONY_)
  • Do té doby rekordní částka 16 500 Kč bez doublu padla dne 28. listopadu roku 2013. (P. J. D.)

Reklama

Reklama