Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?... ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Připoutejte se prosím a jestli nemáte IQ štiky, můžete se klidně dostat na konečnou zadara a ještě si k tomu něco přivydělat. Háma se konečně našel (když se kácí pes, tak lítaj řízky) a role taxikáře mu sedí jak uši na hrnec. Jen ten údiv nasednuvších, nad jejichž hlavami se rozžhne diskosvatozář je přirozený asi jako prsa Mesarošový. ()

Reklama

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

"....nastoupí nic netušící lidé..." - proč jen tomu nevěřím?? Myslím, že to je všechno tak náhodné, jako když tehdy v Caruso Show zastavili na ulici někoho, kdo zpíval naprosto skvěle, měl připravenou písničku a ještě byl ochotný s tím jít pak před kamery. Dobrý nápad, někdy zajímavé otázky, ale určitě ne náhoda. ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Tak opět, v televizi zaměstnávají jeden druh lidí, kteří vykazují činnost, i když není žádoucí. Aleš Háma to vede naprosto v pohodě a dělá z toho odpočinkový tříhvězdičkový pořad. Fungovalo to a proto zřejmě byla potřeba do toho sáhnout. Začal na střídačku provázet Matonoha a úroveň při něm spadla na horké těžké dvě hvězdy. Potom vyhrabali Absolonovou, která s jednou hvězdou na čele popojíždí s taxi po Prajze a stejně momentálně hodnotím pořad (Aleš mi promine) a děsím se, kdy narazím na zbylé dva zjevy uvedené v hlavičce... Samozřejmě, jako vše co se tu řeší, jde o hovno, je to jen faktická poznámka. Den se ještě trochu prodlouží a televize si výrazně odpočine. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně divné až místy ubohé, nicméně časem si na to divák buďto zvykl a nebo se to nějak vylepšilo a bylo to i zábavné i poučné :) Nicméně časem to nějak opadlo a už ani nevím, jestli se to vysílá nebo ne. Nejzajímavějším moderátorem byl Aleš Háma, Matonohu si ani nepamatuji a Monika Absolonová působila poněkud křečovitě. A jestli to skončilo, tak asi v pravý čas, než se to stihlo zbytečně zprofanovat a okoukat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)
  • V taxíku je vždy přichystáno pro soutěžících 35 000 Kč. (juta)

Reklama

Reklama