Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (252)

plakát

Koncert proti konci světa (2012) (koncert) 

Nemám bohužel srovnání s pražským ani brněnským přenosem, ani nevím, jak to bylo celkově zvládnuto jako přenos, ale ostravský koncert přímo v Gongu byl příjemným překvapením a fajn zážitkem. Myslím, že s Rudou (ač na něj mám taky svůj názor) jsme to v Ostravě fakt vyhráli. Stejně tak výběr účinkujících byl dobrý a atmosféra příjemná. Z toho, co jsem viděla, když se spojila Ostrava s Brnem a Prahou, to měly ostatní koncerty trochu sušší.

plakát

Karneval zvířat (2006) 

Nejdelších 9 minut, co jsem v poslední době zažila. Přijde mi to celé strašně prvoplánové - dejme tam nahotu, "šokující" záběry animovaných orgánů a budou lítat 4 hvězdy, 5 hvězd....Ale animace jako taková nebyla špatná, někdy mi to připomínalo Básníky.

plakát

That's Life (2007) odpad!

Jelikož mi to nepřijde vtipné, ani nijak povedené, ani jsem se v tom nenašla jako jiní, tak to hážu do koše spolu s jinými skvosty. Určitě nedoporučuju.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Oooo milovníci umění a velcí filmoví kritici, sežerte mě, ale nebylo to špatné. Přiznávám, že jsem od toho čekala víc, ale netvrdila bych, že jde o odpad. Párkrát jsem se pobavila, bylo tam několik dobrých scén a ani s tím product placementem bych to neviděla tak černě. Bohužel herecky musím říct, že jednička byla fakt lepší a tady nezklamal akorát Bartoška.

plakát

Máma (2008) 

Řekla bych, že spíš než o hororový kraťas šlo o velmi dobrý trailer k hororovému filmu. Ale ne že bych se nebála :-)

plakát

Auto je zbraň (2003) 

Trochu mě odradil dramatický úvod ve stylu Al Capona, ale vydržela jsem. Musím říct, že záměr byl chválihodný, ale provedení už mě nadchlo méně. Herecké vsuvky mě spíše rušily a taky mi zde chyběly podstatné příklady a okamžiky týkající se provozu. Myslím, že se ta hodina a něco dala v rámci dokumentu využít líp.

plakát

Česko Slovensko má talent 3 (2012) (pořad) 

Jedna velká zářivá hvězda za oba moderátory. Jinak se obávám, že není za co hvězdičkovat - porota okoukaná, Slávik všude byl, všecko zná, se všema spal, Bílá ječí jako o život a soutěžící kdyby někdy raději seděli doma, tak udělají líp.

plakát

Skyfall (2012) 

Jeden z nejlepších akčních filmů, který jsem viděla a pravděpodobně nejlepší bondovka. Bylo v ní všechno, co tam být má - okouzlující, vtipem a sexappealem sršící Bond, bravurní záporák (tentokrát jej vybrali víc než dobře), krásná auta, nádherné ženy, skvělé akce....no uznávám, že jsem ještě čerstvě pod vlivem, takže mé hodnocení není zcela střízlivé:-)

plakát

Knot Hole (1971) odpad!

To nejhnusnější a nejodpornější, co jsem kdy viděla. Jinak doufám, že mu aspoň opilovala drápky!

plakát

Mortys (2011) (studentský film) 

Smrt s lidskou tváří......Příjemná animace, zajímavý příběh, ale celou dobu jsem uvažovala, s kým má Mortyse.