Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aké súťaže to stále vymýšľajú, no tak človeku už zostáva aj rozum stáť. Priznám sa, že mi to neprišlo veľmi vtipné, možno moderátorom, možno jednoduchosťou súťaže a snahou, čo najrýchlejšie klásť otázky, mimochodom mám vždy pocit, že ten taxík jazdí naschvál dosť pomaly. Zákazníci sú náhodní a platiť im za vedomosti je celkom dobré, ale tie malé výhry z toho až takú veľkú súťaž nerobia. Obyčajná podpriemerná zábavka, pre ľudí, ktorí sa naozaj nudia. ()

Soni_borec 

všechny recenze uživatele

"...jediné taxi, které vám zaplatí", teda až na Fake taxi, ale tam bych radši nelezl. Tváří se to jako normální vědomostní soutěž akorát v autě a to tomu dodává docela šmrnc. Lidé se projedou, dostávají otázky a můžou vyhrát peníze. Dřív jsem tenhle pořad často sledoval a vždycky jsem se u něj dobře bavil. Háma je super moderátor a Absolonová i Matonoha taky nejsou špatní. Ovšem je doufám jasný, že to překvapení náhodných lidí není reálný, když maj na autě nalepený název pořadu a kamery. Podepíše se smlouva, místo cesty se určí pořadem a po vyhrání peněz vám částku zdaní. Každopádně i tak je to sranda a člověk se může i něco přiučit. "Moderní šerm. Táák a ven! Já mám jenom jedny nervy." (70%) ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Není to špatný pořad a má to dobrý nápad, a i když nic nevyhrajete, tak aspoň část cesty odjedete zadarmo. Aleš Háma je dobrý taxikář, myslím, že mu tato role sedí. K tomu, že lidi jsou nasazení: Nejsou, ale před tím než nastoupí, tak se podepisuje jakási smlouva (kdesi jsem četl rozhovor s Hámou) a tak lidi nejsou překvapeni do jakého, že to taxíku nastoupili. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdopak by neznal Aleše Hámu - pochcanou slámu a jeho blikající taxík. I já jsem měl tu možnost ho párkrát v televizi zahlédnout. Nijak ohromen nejsem. Stojím si za tím, že je to pouze všední vědomostní soutěž, kde je odlehčená atmosféra a nevšední prostředí. Háma ani taxík mi vyloženě adrenalin nezvedali, ale rád se bez nich obejdu. Hvězdička. ()

Legacek 

všechny recenze uživatele

taxík je taková divná soutěž protože ty přemíšlíš a on ten řidič jede takže můžeš celou dobu hrát že přemíšlíš než dojede do konce visvětlím pravidla řidič ti dává hádanky máš nápovědu že zavoláš a nebo nápovědu že se zeptáš někoho na ulici koho uvidíte první máš taky 3 životy kdyš neuhodneš jednou nic se nestane kdyš neuhodneš po druhé taky se nic nestane ale kdyš neuhodneš po 3 tak musíš vistoupit tam kde právě budete za uhodnutou hádanku je nejdřín párkrát 500 kč potom párkrát 1000 kč a málo kdy dokonce 2000 kč čím víc otázek tim těší to je kdyš dojedeš do cíle můžeš si odnést koruny které si vihrál a nebo si můžeš odnést 1 tak víc na takovou těškou otázku ale kdyš na tu hádanku neuhodneš tak si neodneseš kč ani jeden jeto na vás ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)
  • Po úvodu moderátora se popojede autem cca 10 metrů, poté se zastaví a soutěžící podepisují smlouvu. Tedy smlouva se podepisuje předem, a ne až na dojezdovém místě, a to kvůli tomu, aby nedošlo k situaci, že soutěžící řekne, že smlouvu nepodepíše - pak by nebylo možné díl vysílat. (Kuny27)
  • Moderátor má během jízdy sluchátko, do kterého mu režisér říká pokyny a otázky pro soutěžící. (juta)

Reklama

Reklama