Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?... ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zábavný soutěžní pořad s velmi sympatickými moderátory, taxikáři. Je mi jedno, že se jedná o variaci soutěží, kterých je v televizi dost, ale když se jedná o procvičování vědomostí, jsem na straně pořadu. Jediný, kdo mi do soutěže nesedl(a), byla Monika Absolonová, jejíž vědomosti a schopnost bavit jsou v porovnání s Alešem Hámou téměř nulové. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdopak by neznal Aleše Hámu - pochcanou slámu a jeho blikající taxík. I já jsem měl tu možnost ho párkrát v televizi zahlédnout. Nijak ohromen nejsem. Stojím si za tím, že je to pouze všední vědomostní soutěž, kde je odlehčená atmosféra a nevšední prostředí. Háma ani taxík mi vyloženě adrenalin nezvedali, ale rád se bez nich obejdu. Hvězdička. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Bejt to všechno reál, dal bych za pět, tyhle soutěže mě baví. Ale reál to bohužel není, vše je domluveno předem, podepsaná smlouva. Místo vyzvednutí i destinace vám zadá štáb. Pokud něco vyhrajete, můžete s tím odejít za nejbližší roh, pak se vypnou kamery, peníze vrátíte, počkáte až vám to zdaní a za pár měsíců pošlou na účet. Na závěr se vám snažej nakecat, že občas nabírají i náhodný cestující ale to je jenom chabej pokus jak zabránit týhle absolutní pravdě. Sorry, že jsem vám vzal iluze :)) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)
  • Moderátor má během jízdy sluchátko, do kterého mu režisér říká pokyny a otázky pro soutěžící. (juta)
  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)

Reklama

Reklama