Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám pro špekouny pochopení - sama se musím hlídat, abych neskončila jako na mělčinu vyvržený vorvaň, aneb "Hýbat se a nežrat!" jak říkávala moje nebožka maminka, rovněž věčná bojovnice s nadbytečnými kilogramy. Hvězdičku proto dávám za přínos pořadu pro soutěžící mastodonty, kteří snad pod dozorem Cajthamlové a televizních kamer pochopí, že neexistuje žádná kouzelná hubnoucí pilulka a vše je pouze na síle jejich vůle. Nechceš v letadle objednávat dvě sedačky pro každou hýždi zvlášť? Zapomeň na bůček, čokoládu a povalování před televizí. Dej si na snídani tři zrnka ovesných vloček, na oběd zelný list, na večeři ředkvičku, nevoz si prdel autem, choď pěšky! Za chvíli na tobě místo špeků bude viset akorát kůže;-). Druhou hvězdičku přihazuju na vrub uspokojivému pocitu, kdykoliv pořad či upoutávky na něj zahlédnu - to si totiž můžu upřímně poklepat na rameno se slovy: "Nejsi tlustá, ty čůzo, tak se hergot snaž, ať nedopadneš takhle!" 33% Přijde mrožovitě obézní žena ke gynekologovi: "Pane doktore, vážím 150 kilo a manžel 180 kilo. Nemůžeme TO spolu dělat, protože se k sobě přes břicha nedostaneme. Mohl byste mi přešít vagínu někam jinam?" Gynekolog si jen nevěřícně zaťuká ukazovákem na čelo. "Tam ne, pane doktore, to by mi manžel rozbil koulema brejle!" ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle pořadu jsem vděčnej za to, že vidim spoustu příkladů, kam to nechci dopracovat! Zatim jsem spíš jak lunt, ale dostávám se do kritickejch let, kdy se k celoživotně praktikovanýmu špatnýmu stravování přidává úbytek pohybu... No a sledování tv z gauče a filmů ze sedačky zdraví moc nepomáhaj, takže bych vlastně měl dávat všemu samý odpady :-))) ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

„Dobrý den, chci zhubnout. Prosím, poraďte mi jak? Paní doktorko, já to asi nedokážu, nebo myslíte, že ano?“ Nikdy bych nešel ukazovat svůj pupek před český národ. Dříve, když jsem ještě sportoval, tak mé tělo bylo hubené, ale před pár lety u mě nastala změna. Na sport jsem se vykašlal a najednou moje váha ukazovala čím dál větší čísla. Je mi to ale jedno. Stejně se všichni sejdem na krchově. Velice diskutabilní pořad, který každého, kdo ho uvidí, donutí přemýšlet o sobě a půjde oprášit svoji váhu:-). Jelikož jsme Češi a kopírujeme Američany včetně jejich výživy, tak většina našeho obyvatelstva má nadváhu. Např. já 30kg:-). Je to smutné, ale je to tak. Platí totiž, že co je zdravé, tak nikomu nechutná. A to je ten základní problém, proč všichni nabíráme na váze. Dále za tloušťku může dnešní uspěchaný životní styl, jelikož nemáme čas vklidu posedět v restauraci a dát si teplé jídlo. Raději někam běžíme a po cestě si dáme ve fast foodu gyros, do kterého šikmí obyvatelé dají maso z domácích mazlíčků:-), nebo přesmažené hamburgery, či párky v rohlíku aj. Nebo se velmi bavím při návštěvě nějakého marketu, kde všichni běhají s košíkama jak pominutí a hledají všelijaké slevy, které se většinou týkají různých nezdravých potravin, které jsou pár dní před koncem záruky a lidi je berou všemi deseti. Večer se pak diví, že jim je špatně a neví z čeho. Další den jdou do ordinace a nadávají, že musí platit 30Kč poplatek:-). V tomto pořadu se obézní lidé snaží zhubnout pomocí rad doktorky Kateřiny Cajthamlové. Já jsem se každý díl velice smál. Hlavně když ukazovali ty svoje pupky:-). Nebo když jim doktorka probírala ledničku a úplně všechno vyházela. Potravin mě bylo velmi líto. Štangle salámu a různé pochutiny, kterými nikdy nepohrdnu. Dále bylo vtipné jak soutěžící nevydrželi zákazy a pak se potajnu cpali. Pak to ale svérázná doktorka odhalila kouknutím do koše, či popelnice. To jsem ale nepochopil. Proč ty obaly od potravin soutěžící neschovali jinam? Velmi nechutné bylo, jak na stůl naskládali všechny potraviny, které za několik uplynulých dní snědli. A pak to smíchali dohromady. Fuj, ble. Při pohledu se mi obracel kufr:-). Stejně si myslím, že většina tlusťochů po skončení pořadu jela do marketu pro svůj tradiční nákup:-). Osobně bych rád probral ledničku paní doktorky, protože se mi zdá, že se v poslední době začíná zakulacovat. Tento pořad ohodnocuji třemi kily a k večeři si dám vepřo knedlo zelo:-). ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Jak jíst zdravě? No možná se to tenhle pořad snaží i ukázat, ale na druhou stranu celý život dá se takhle hlídat a kontrolovat a pravidelně si odměřovat porce? No doktorka je dost nepříjemná a na mě působí až arogantně. A upřímně si myslím, že ty stoly,co ukazují na začátku nejsou realita. Musí se to přece trošku zveličit,aby to bylo zajímavé. Nuda... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nejsem tlustej, ani nejsem hubenej, ale rozhodně bych byl radši, kdybych byl normálně hubenej. Na zhubnuté je proto asi to nejlepší právě tenhle pořad, ale mě to teda vůbec nesedlo. Parta naprosto nesympatická, která k lidem nechová skoro žádnou úctu a navíc jídla, která doporučovali bych asi v životě nestrčil do huby. Zelenina mi nevadí, ale mít na denním jídelníčku jenom nějaký saláty, tak to bych nevydržel asi ani dva týdny. Jediné jídlo, které doporučovali a které by mě asi fakt chutnalo by byly francouzské brambory. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama