Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křesťanský magazín je zpravodajsko-publicistický pořad ze světa náboženství. V jeho zorném poli jsou jak velké světové události s náboženským podtextem, tak i aktivity, při nichž se potkává svět domácích církví s českou společností. Nevyhýbá se složitým kauzám ani názorům křesťanských osobností na ně. Snaží se také představovat nejrůznější duchovní, charitativní a výchovné aktivity církve i blízkých organizací a jednotlivých křesťanů. Důraz je kladen na ekumenické zaměření respektující názorovou pestrost české ekumény, na podtržení základních křesťanských hodnot, které jsou současně i hodnotami obecně evropskými. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Vysvětlují tu věci okolo víry poměrně jednoduše a srozumitelně, to je dobré ne všichni mohou navštěvovat kostel (lidé v nemocnicích ...). Místy se to táhne a je to i nasládlé, ale vzhledem k záběru na co největší diváckou (příp. křesťanskou) obec (mladí, staří) je to pochopitelné. Bezvěrci je to k čemu? Může se přesvědčit že křesťani nekoušou, tím spíš pořádají spoustu dobročinných akcí. Nakonec slovní hry (příběhy) ve kterých se snaží dokazovat Boha či mu vzdávat dík (...), tedy směřují k přesně danému cíli, nejsou špatný trénink i pro mysl bezvěrce. __ Chybí něco podobného pro židy, na co by koukali ti co nejsou židi. ______ DOPORUCENO ______ Dokument o náboženstvích http://www.csfd.cz/film/257842-svetova-nabozenstvi-spurensuche-die-weltreligionen-auf-dem-weg/ . Středověký soudní proces s prasetem http://www.csfd.cz/film/13290-hour-of-the-pig-the/ . Kněz co si přidá ke kázání humor a lidé se vráti do jeho kostela http://www.csfd.cz/film/219286-univerzalni-uklizecka-keeping-mum/ . Velice chytlavá písnička http://www.youtube.com/watch?v=Bu5leW_aCYc . ______ STRANOU ______ Následuje nechutně sarkastická verze komentáře. Věřícím může činit potíže to číst, podobně jako pravověrnému ateistovi číst bibli : ______ Náboženství je stejně zlé jako nůž, někdo si s ním namaže chleba (případně díky němu - červenou marmeládou), jiný poruší 6-té přikázání (5-té v katolické verzi). Jo a skus popřít nůž ... komu's tím pomohl? Tak vidíš, nuž prostě je. Nemá smysl ho popírat stejně jako náboženství, protože to je jako nůž. Už jsi někdy s někým mluvil o Kristu ? ..... (a tak dál) ______ Náboženské sešlosti (zvlášť pak křesťanské), jsou jak MMORPG kde se hraje na hledání důkazů, či chytlavých podobenství. To vše je nutné vymýšlet na věty v knize, která se pro jednoduchost jmenuje Kniha. I kdyby jsi byl velice senilní tak ji dostaneš "Já chci ... knihu .... eee ... tu knihu ..." . Tady je. ______ Odměnou této hry bývá nesmělý sex s mladými nadrženými křesťankami. Až doděláš poslední nezapoměň na řeč o prvotním hříchu, holky to maj rády na zapřenou a pak to pro tebe bude ještě větší výzva. Doporučuju! Ty věci co ty "malé Venuše" dělaj s růžencem! ... Tábor plný mladých křesťanek s chvějícím se hlasem plným zbytků po vytržení .... vibrátoru neb právě dočetli Solomonovu báseň. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohohle u mě znamenalo velmi rychlé změny nálad. Buď jsem byl skoro oslepený adrenalinem, jak jsem se nasíral nad těma strašnejma hovnama. Nebo jsem se skoro nepříčetně smál, až se v kuchyni třásly skleničky. Nebo jsem na to jenom tupě zíral a nevěřil, že je něco takového možno vysílat v televizi. A takhle třikrát za díl. Na to, že má něco přes deset minut, je to celkem síla. Následující frázi si půjčím od verbala a použiju ji u dalších hodnocení ještě tak pětkrát, víckrát určitě ne. Odpad odpadů. 0% ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Dle uživatele Salahadin, mám nejspíš IQ rumové pralinky, protože nevěřím církvi a její propagandě. Jsou snad nějaké hmatatelné důkazy, že Bůh existuje? Ne! Jen propaganda, co si církev vymyslela k zastrašování negramotných lidí, aby na nich mohla vydělávat. Co mě opravdu fascinuje na církvi, byly odpustky. Pokradl jsi? Névadí, zaplať 10 zlaťáků a je to ok. Zesmilnil jsi? Névadí, zaplať 20 zlaťáků a je to ok. Zabil jsi? Klídek, neřeš to, zaplať 100 zlaťáků a je to ok. Hmm, tak teď vážně nevím, který z nás je hlupák. V určitou vesmírnou sílu věřím, ale pánbíček na mráčku to teda není. ()

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už dávaju reláciu o organizácii čo za svoju existenciu v méne boha a vieri vyzabíjala milióny ludí a v dnešnej dobe sú to samé škandáli s pedofíliou tak to už môžu dávať aj relácie opevujúce fašizmus či kanibalizmus. Najbohatšia organizácia hovorí o skromnosti, solidarite, že sme všetci jedna velká rodina káže vodu a chleba a slope víno a híri luxusom. Ludom mudruje o rasovej znášanlivosti, tolerancii a od jakživa viedla vojny proti všetkému inému. Upalovať ludí za živa pre názor je božské. Myslím si, že 99% kresťanov nedodržuje ani tri z desiatich prikázani. Tak ako pápež požehnával Napoleonónovi, keď viedol vojnu proti celej európe, tak ako mala cirkev zmluvi s fašistickym Nemeckom, tak aj dnes kolaboruje a požehnáva tým čo dnes vyvolávaju vojny ako samotnému Bushovi a NATO. Keby otvorili bankové kontá a dali ludom tie majetky čo nahrabali tak by bolo po biede, chudobe a hladomore. Ako hovoril dedko je to banda buzerantov a pedofilov!! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

JÁ TOMU NEROZUMÍM!!! Nerozumím lidem, co tomu rozumí. Bylo by však nehezké nevysílat na veřejnoprávce i pořad pro dogmatické vytřeštěnce. Mozek stranou, hvězda za samotnou existenci. Ať se kudlanky ukojí vědomím, že postižených je povícero. My ostatní se budeme holt dál muset řídit pouze morálkou a zákony, bez slastného vědomí, že když něco posereme, bude nám za desátek a drmolení říkanky odpuštěno. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno